Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Το όπιο των λαών

Ευτυχώς ή δυστυχώς – ανάλογα με την θέση που παίρνει ο καθένας απέναντι στα γεγονότα – η δυναμική του ποδοσφαίρου είναι εξαιρετικά μεγάλη. Έτσι λοιπόν, και ελλείψει κάποιας σοβαρής υποψηφιότητας από την Ελληνική επικαιρότητα, φωτογραφία της εβδομάδας ανακηρύσσεται η παραπάνω, με την αυθόρμητη διαδήλωση απλών ανθρώπων έξω απ’το σπίτι του Κακά, που λόγω ύφους, χρωμάτων και περιεχομένου, θυμίζει κοινωνική επαναστατική εξέγερση!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η φωτογραφία της εβδομάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Όταν παγώνει ο Χρόνος

(Φωτογραφία: Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου, 19/2/14) Η παραπάνω φωτογραφία θα μπορούσε να είναι ένα τέλειο παράδειγμα σε ένα μάθημα κάποιου σεμιναρίου φωτογραφίας σχετικά με τον μικρό χρόνο έκθεσης ή, εναλλακτικά, μια καλή αφορμή για να γράψω κάτι, έστω μικρό, που δεν έχει καμία σχέση με ποδόσφαιρο απλά και μόνο γιατί ο μηχανισμός συνειρμών στο κεφάλι μου λειτουργεί […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο σκοτεινός Γκάρεθ Μπέιλ

Αν είσαι θαυμαστής του τελευταίου μεγάλου παραδοσιακού αριστερού χαφ, του ανθρώπου που ένα βράδυ ξεφτίλισε τον μεγάλο Μαικόν, τότε ο φωτογράφος Laurence Griffith, που κάλυπτε το προχθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ Λίντς και Τότεναμ, σου προσφέρει μια όμορφη, μινιμαλιστική αλλά ταυτόχρονα επιβλητική φωτογραφία, ιδανική για φόντο για την επιφάνεια εργασίας σου. (Εδώ σε μεγαλύτερο μέγεθος)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *