Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Καύσωνας στην Λισαβόνα


Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις εκεί στην Λισαβόνα. Το αφεντικό τρελάθηκε και χαρίζει. Ένας από τους σταθερότερους και καλύτερους παίκτες της ομάδας θέλει λέει να γυρίσει στην πατρίδα γιατί δεν έχει συχνές πτήσεις για Αθήνα. Δεν του έλειψε ο φραπές βέβαια του Κώστα, αλλά η οικογένειά του.

Ο πολυμετοχικός τον θέλει και είναι διατεθειμένος να δώσει και λίγα από την κάβα που έφτιαξε φέτος με τα έσοδα του C.L. ώστε να τον αποκτήσει από την Μπενφίκα. Μόνο που υπάρχει όρος σύμφωνα με τον οποίο αν ο Κατσουράνης πάει σε ελληνική ομάδα η ΑΕΚ θα εισπράξει 5 εκατομμύρια Ευρώ.

Kι εδώ έρχονται τα ελληνικά εξώφυλλα σήμερα και μας ενημερώνουν ότι κλείνει λέει ο Κωστάκης στην Πανάθα. Βρέθηκε τρύπα λέει. Και αναρωτιέσαι εσύ. Μπήκαν ποντικοί και φάγανε το συμβόλαιο; Ξεχάσανε να υπογράψουν; Γράφτηκε το ποσό των 5 Ευρώ αντί για 5 εκατομμυρίων; Ο πολυμετοχικός θα γίνει off-shore και δεν θα θεωρείται ελληνική ομάδα; Τι βρήκε ο πράκτωρ Κώστας Αντωνίου;

Τίποτα από αυτά. Μια άκρως ελληνική λύση. Θα αφήσει λέει η Μπενφίκα ελεύθερο τον παίκτη (περιουσιακό της στοιχείο) και θα δώσει ο πολυμετοχικός τα φράγκα κάτω από το τραπέζι. Και βγαίνουν φόρα παρτίδα οι ρεπόρτερ και το λένε με καμάρι. Και άντε αυτοί. Ο Κώστας τι έχει να πει για όλα αυτά; Θα ήθελε να επιστρέψει με αυτόν τον τρόπο στην Ελλάδα;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, Δώσε μου μεταγραφές, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μεταγραφή μετά από Απαίτηση

Έκλεισε λοιπόν νωρίς-νωρίς το μεγάλο ντιλ της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Φελίπε Κουτίνιο πήγε από τη Λίβερπουλ στη Βαρκελώνη για περίπου €160Μ. Αν σας αρέσει αυτή η κίνηση και δε θέλετε κάποιος να σας χαλάσει τη διάθεση, μπορείτε να σταματήσετε την ανάγνωση εδώ. Ο γράφων από το καλοκαίρι δεν ήταν ιδιαίτερα θερμός στη μεταγραφή […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πιο γλυκό αριστερό

  Στην Ελλάδα του παραδοσιακά μέτριου ποδοσφαίρου έχουμε χορτάσει χαλκέντερα φουλ μπακ, φιλότιμα αμυντικά χαφ, σκληροτράχηλα σέντερ μπακ και γενικά παίκτες χαμηλής τεχνικής κατάρτισης. Όταν λοιπόν βλέπουμε έναν πραγματικά ξεχωριστό παίκτη κάθε δεκαετία (στην καλύτερη) ή εικοσαετία (στη χειρότερη) είναι λόγος να τον θυμόμαστε την ημέρα που έχει γενέθλια. Ένας τέτοιος παίκτης ήταν ο Βασίλης […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7 σχόλια σχετικά με το “Καύσωνας στην Λισαβόνα”

  1. Ο/Η Psycho Lurker λέει:

    Από τη στιγμή που θέλει να επιστρέψει και η ΑΕΚ δεν τον ζητάει πίσω τι να κάνει? Να μείνει άλλο ένα χρόνο εκεί και να είναι δυστυχισμένος? Δεν μπορώ με τίποτα να τον θεωρήσω συνεργό σε κάτι “ανήθικο”. Το όλο ζήτημα είναι μεταξύ ΠΑΟ -ΑΕΚ κι όχι του παίκτη.

    Καταλαβαίνω το δέσιμο που έχουν οι Αεκτζήδες μαζί του αλλά θα είναι άδικο να τα ρίξουν σε αυτόν. Ας κατηγορήσουν τη διοίκηση του ΠΑΟ αλλά και τη δική τους, που δεν του κάνει σεβαστή πρόταση να γυρίσει.

  2. Ο/Η Green Onion λέει:

    btw δεν υποτίθεται οτι είναι Παναθηναϊκός ο ίδιος; (οχι οτι έχει τρελή σημασία αλλά τεσπα)

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Ο Psycho Lurker τα είπε όλα.

  4. Ο/Η Elaith λέει:

    Το θέμα είναι ότι πάει να γίνει κάτι παράνομο και ο παίκτης φαίνεται να συναινεί σε αυτό. Προσωπικά δεν έχω δέσιμο με τον Κατσουράνη, ποτέ δεν τον θεωρούσα σημαία της ομάδας ή κάτι άλλο. Δικαίωμά του να πάει όπου θέλει, απλά ας το κάνει όπως πρέπει και σύμφωνα με τους νόμους. Ας δώσει ο ΠΑΟ 5 μύρια και ας επιστρέψει ο Κώστας να μη νιώθει δυστυχισμένος.
    Η ΑΕΚ από την στιγμή που πάει “ελεύθερος” μπορεί να προσφέρει ένα ποσό στην Μπενφίκα και αυτό προτίθεται να κάνει.

    Ναι Παναθηναϊκός είναι. Γνωστό αυτό από τότε που έπαιζε στην Πάτρα.

  5. Ο/Η Green Onion λέει:

    Ντάξει δεν είναι τόσο εύκολο να χαρακτηριστεί παράνομο εφόσον ο παίχτης μπορεί να εξαγοράσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του και να μείνει ελεύθερος. Οπότε μετά απλώς του “δίνει” έμμεσα ο Παναθηναϊκός τα λεφτά αυτά μέσω μεγαλύτερου συμβολαίου. Περίεργο ναι. Παράνομο όχι.

  6. Ο/Η Xristos λέει:

    Αν και πιστεύω ότι δε πάει βάζελο τελικά, είναι μεγάλη ξεφτίλα του κατσού αν το πράξει υπ αυτές τις συνθήκες. Γιατί ο παο στο κάτω κάτω εταιρεία είναι, χέστηκε. Αλλά αν ο κατσού πάρει μέρος σ αυτή τη βρωμιά, τότε έχει 90% μερίδιο ευθύνης.

  7. Ο/Η Green Onion λέει:

    Σιγά τη βρωμιά…
    Η ΑΕΚ δεν είναι εταιρία δηλαδή;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *