Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Λανθασμένο μάρκετινγκ

Όταν οι ανταγωνιστές σου στο πρωτάθλημα παρουσιάζουν τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες κόσμο και κατακλύζουν το ίντερνετ με εκατοντάδες εντυπωσιακές φωτογραφίες του παίκτη να χαιρετάει το πλήθος κι εσύ το μόνο που έχεις να παρουσιάσεις είναι μια φωτογραφία με τον νέο σου επιθετικό (Νιλμάρ), περιτριγυρισμένο από μερικά απογοητευμένα και κλαμένα παιδάκια, κάτι έχεις κάνει λάθος.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η φωτογραφία της εβδομάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα βλέμματα

Το βλέμμα της απόγνωσης, το βλέμμα της επιβεβαίωσης, το βλέμμα της απογοήτευσης, τα βλέμματα της επερχόμενης χαράς. Όλα τα βλέμματα πάνω της. Η πορεία της ίσως αλλάξει όλη τους τη ζωή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πανδαισία χρωμάτων

(26/6/2013, Βραζιλία-Ουρουγουάη, Φωτογράφος: Ricardo Moraes) Η τελευταία φάση του αγώνα, η μόνη στιγμή που δεν υπάρχουν συστήματα, θέσεις, επιθετικοί, μέσοι, αμυντικοί και τερματοφύλακες (άσχετα αν κάποιοι απ’ αυτούς αδυνατούν κάποιες φορές να αποβάλλουν έστω και για μερικά δευτερόλεπτα τη ‘φύση’ τους), παρά μόνο υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ψάχνουν με οποιοδήποτε τρόπο να σκοράρουν και ποδοσφαιριστές που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Λανθασμένο μάρκετινγκ”

  1. Ο/Η Antonis λέει:

    Μόνο ο Φωτούλης λειπει από δίπλα!

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Paixtaras. Vlepo Valverde na kanei omadara

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Και ο Βασιλάκης Καϊλας 🙂

  4. Ο/Η matador4 λέει:

    Μηπως επρεπε να βαλουν παιδακια με φανελες τις Ατλετικο,της Βαλενθια ,της Ρεαλ να κλαινε ?Και καλα γι αυτα που θα παθουν απο τον Νιλμαρ;)

  5. Ο/Η Elaith λέει:

    ΧΑΧΑΧΑ

    Λες να ήταν αυτή η αρχική ιδέα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *