Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ένα δώρο για τον Μισέλ

Ίσως κάποιοι να θυμάστε το γουρουνάκι με το όνομα Φούντικ που του ‘μελε να θεωρηθεί ότι έχει μαντικές ιδιότητες. Κάθε μέρα του πηγαίνουν δυο πιάτα με φαί με τα ονόματα των αντιπάλων και αυτό από το οποίο τρώει πρώτο θεωρείται ότι θα κερδίσει. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τα ποσοστά των προγνωστικών του, ξέρω πάντως ότι τις περισσότερες μέρες έχει φάει 4 πιάτα φαΐ κάτι το οποίο είναι πολύ περισσότερο από τον μέσο Ουκρανό πολίτη.

Σαν να μην του έφταναν όλα αυτά του/της Φούντικ είχε χθες να αντιμετωπίσει μια ακόμα επίθεση γραφικότητας από τις FEMEN που έχουν καταντήσει πιο κουραστικές και από τις τελευταίες συναυλίες των Scorpions. Έτσι λοιπόν, η Ολαξάντρα Νεμτσίνοβα μπούκαρε μέσα στο κλουβί γυμνόστηθη και με το κλασσικό πλέον σύνθημα Fuck Euro γραμμένο πάνω της. Το σομπρέρο έχει στη διάθεσή του την φωτογραφία χωρίς μοντάζ στο επίμαχο σημείο και πιστέψτε με είστε τυχεροί που δεν την βλέπετε γιατί θα σας κοβόταν η όρεξη από την εικόνα της γυμνής Ολαξάντρα. Εγώ προσωπικά το σκέφτομαι σοβαρά να μην ξαναφάω μπέικον.

Δυστυχώς για εμάς δεν την άφησαν να την φάει ο/η Φούντικ, αλλά απλά την συνέλαβαν. Οι FEMEN αργότερα έβγαλαν ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι ήταν το δώρο τους για τον Μισέλ Πλατινί που χθες έκλεινε τα 57 του χρόνια. Μπράβο στα κορίτσια.

Για την ιστορία, ο/η Φούντικ έφαγε πρώτα από το πιάτο της Πορτογαλίας και όλοι είδαμε τι έγινε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Euro 2012, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Γίνε κλαρινογαμπρός με λίγες κινήσεις

Μαύρο γυαλιστερό πουκάμισο ανοιχτό σχεδόν μέχρι τον αφαλό; Τσεκ Καδένα χονδρή χρυσαφίζουσα; Τσεκ Μαλλί λιγδιασμένο με φαβοριτοτσουλούφι που κάνει τσαλίμι στο μάγουλο; Τσεκ Λασπωτήρας να χαϊδεύει παιχνιδίζοντας τον γιακά από το πουκάμισο; Τσεκ Τσιγάρο μόρτικο; Τσεκ Φράγκα που κρατιώνται επιδεικτικά μεταξύ αντίχειρος, παράμεσου και μικρού; Τσεκ Τεράστιε Λιονέλ Νούνιες ήσουν από μικρός γνήσιος ποδοσφαιριστής. Ελπίζω […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.