Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Δεν ξέρεις τι χάνεις…

kotero

Απαντώντας για πρώτη φορά σε δημοσίευμα εφημερίδας έχω να πω τα εξής:

Σε κότερα δεν μπαίνω ποτέ γιατί ζαλίζομαι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την δικαστική διαμάχη που έχω με τον Παναθηναϊκό, και δεν έχει τελεσιδικήσει, ορισμένοι προσπαθούν να την «περάσουν» ως πρόταση που δέχτηκα από τον Παναθηναϊκό.

Ουδέποτε είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό και απορώ ποιους εξυπηρετούν όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Γιατί κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός ψάχνει στόπερ πρέπει το δικό μου όνομα να «παίζει» σε διάφορα σενάρια; Ας βρει επιτέλους ο Παναθηναϊκός ένα στόπερ για να ησυχάσουμε όλοι.

Είμαι παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια κι όχι ανταλλάξιμο προϊόν, και πιστεύω ότι έχω δείξει πως ξέρω να τιμώ τη φανέλα της ομάδας που φοράω.

Σωτήρης Κυργιάκος (Πηγή: Ιστοσελίδα του παίκτη)

Σωτήρη μαζί σου αν είναι μέσα στο κότερο ο μούσιας ο Πατέρας, αλλά αν είναι οι παραπάνω κυρίες;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, Δώσε μου μεταγραφές, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το φιάσκο του καλοκαιριού

Η είδηση είναι γνωστή. Η μεταγραφή του Ισπανού τερματοφύλακα ντε Χέα κατέληξε σε τεράστια αποτυχία, με την μία πλευρά να κατηγορεί την άλλη, μια που δεν πρόλαβαν μέσα στο χρονικό όριο της μεταγραφικής περιόδου να τελειώσουν με τα διαδικαστικά. Εδώ στην Ελλαδίτσα, ο γίγας παράγοντας θα είχε ανοίξει θυρίδα και ήδη ο ντε Χέα θα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νόστος

Μέσα στον πανικό των τελευταίων ημερών πολλές μεταγραφές πέρασαν στα ψιλά. Λίγο η φαρσοκωμωδία ντε Χέα, λίγο η τρέλα της Γιουνάιτεντ να πάρει επιθετικό, λίγο η απογοήτευση των οπαδών της Άρσεναλ, λίγο το γερό μπάσιμο της Βόλφσμπουργκ για τον Ντράξλερ, είναι λογικό να μην μάθαμε για κάποιες κινήσεις. Και ίσως να μην είναι και τόσο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *