Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο Σέρχιο Ράμος είναι ο Τσακ Νόρις

Όταν όλα έχουν πάει στραβά, όταν το αμυντικό σχέδιο έχει αποτύχει, όταν όλοι οι άλλοι (και ο Πέπε) δείχνουν ανήμποροι να ορθώσουν το ανάστημα τους εναντίον των αντιπάλων, ο Σέρχιο Ράμος υψώνει το λάβαρο της αντίδρασης μ’ έναν άνισο αγώνα “μόνος μου και όλοι εσείς”, τον οποίο όμως δεν είναι διατεθειμένος να χάσει αναίμακτα. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, χρόνος που δεν είναι καν αρκετός για να μετρήσει ο Μουρίνιο μέχρι το 5 σε όλες τις γλώσσες τις οποίες ομιλεί, κατεδαφίζει τον Μέσσι εν κινήσει με μια κλωτσιά κατά την οποία έχει μεταφέρει όλη του την δύναμη στο αριστερό πόδι, σφαλιαρίζει τον Πουγιόλ ρίχνοντας τον κάτω και αφού έχει δει την κόκκινη κάρτα (αυτοβούλως αυτήν την φορά όπως οφείλουμε να διευκρινίσουμε για να μην κατηγορηθεί – αδίκως – ο Μουρίνιο και γι’ αυτό!), εν μέσω αντεγκλήσεων και σπρωξιμάτων χτυπάει και τον Τσάβι λίγο πριν φύγει για τα αποδυτήρια.

Οι υπόλοιποι οχτώ τυχεροί την γλίτωσαν…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

el clasico, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Δε Σκέφτομαι και Πράττω

Μέσα στις πολλές επιστημονικές έρευνες που γίνονται για το ποδόσφαιρο, για κάποιο λόγο, Ιάπωνες νευρολόγοι μελέτησαν την εγκεφαλική δραστηριότητα του Νεϋμάρ όταν παίζει. Παρατήρησαν λοιπόν ότι ο Νεϋμάρ χρησιμοποιεί 10% λιγότερη εγκεφαλική δραστηριότητα όταν κάνει μία κίνηση μέσα στο παιχνίδι σε σύγκριση με κάποιον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Η έρευνα έγινε το Φεβρουάριο του 2014 και οι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Παράπονο του Μαδριλένου

Όχι δεν είμαι εγώ ο Μαδριλένος. Εγώ είμαι με τους άλλους, της Βαρκελώνης, αλλά επειδή βρέθηκα στη Μαδρίτη για άσχετους λόγους, είπα να γράψω για τον καημό των Μαδριλένων για όσα συμβαίνουν στην άσπρη πλευρά της Μαδρίτης. Οι τελευταίες δηλώσεις του Κριστιάνο απλώς έκαναν τον «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» οργανισμό της Ρεάλ Μαδρίτης ακόμα πιο ασθενή. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

37 σχόλια σχετικά με το “Ο Σέρχιο Ράμος είναι ο Τσακ Νόρις”

  1. Ο/Η er-rounder λέει:

    το ότι ο σέρχιο ράμος είναι hijo de puta…δεν είναι κάτι καινούργιο…

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Επιτέλους ο κόσμος κατάλαβε το ποδοσφαιρικό παραμύθι που λέγεται Λιονέλ Μέσσι. Πρώτα ο Ιρακινός οπαδός, τώρα ο Σέρχιο Ράμος. Η αποκαθήλωση είναι κοντά…

    Ο δε Κριστιάνο πήγε να κάνει τσαμπουκά στον Πεπ;
    Μα δεν ντρέπεται λίγο;
    Θα ήθελα να είμαι από μια μεριά να βλέπω τον Μουρίνιο τώρα, πρέπει να έχει σκάσει.

  3. Ο/Η 4minister λέει:

    Μου έκανε η ζωή το χατήρι:

    http://www.sombrero.gr/2010/11/special-classico/#comment-9653

    Δεν ευχόμουν κάτι ουσιαστικότερο ο μ@λακας! 😛

    Η Μπάρτσα ξέσκισε σαν χασαπόσκυλο τη ρόμπα του Σιχαμουρίνιο. Έφαγε τέτοια κατραπακιά που ακόμα βουίζει το κεφάλι του. Έστω και για λίγο, έγινε από special one, special da pipa!

  4. Ο Λιονελ…θα το σηκώσει…στην Βραζιλία…τέλος…

  5. Ο/Η charlie λέει:

    ΨΟΦΟ ΚΑΚΟ. & –

  6. Ο/Η Makis λέει:

    Ναι ρε Ραμος!!! Μονο εσυ σταθηκες στο υψος σου!!! Αγαπαμε το τρελο αγορι!

    Μπαρτσα… να σου πω… ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μας εχεις σπασει τα αρχιδια τρια χρονια…

  7. Ο/Η Nordsee λέει:

    Και φυσικά πάλι φταίει ο Ronaldo…Ο “Πεπ” δεν προκάλεσε καθόλου… Αν το κανε o Mourinho αυτό θα χε γίνει χαμός!

  8. Ο/Η charlie λέει:

    Απαράδεκτοι οι της Μπαρτσελόνα. Προκλητικοί συνέχεια. Διαμαρτύρονταν που τους κλωτσάγανε τα τίμια αγόρια με τα άσπρα.
    Επίσης, αδικία: τρέχουν πολύ γρήγορα με την μπάλα. Δεν είναι σωστό.

  9. Ο/Η duendes λέει:

    Μάκη είσαι σωστός. 😀

    Περίμενα ότι δεν θα εμφανιστείς και είχα ήδη ετοιμάσει σε .txt την ατάκα “Γιατί δεν βγαίνει στο τηλέφωνο ο Μάκης κυρία Στάη μου; 5 φορές τον κάλεσα” για να την κάνω copy-paste κάποια στιγμή σήμερα. 🙂

  10. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Υπουργέ όπως το είπες: σιχαμουρίνιο.

  11. Ο/Η Nordsee λέει:

    Για το συγκεκριμένο σκήνικο μιλάω το οποίο ήταν και το πρώτο charlie. Άχου τα καημένα….να πάνε να παίξουν μπάσκετ άμα θέλουν.

  12. Ο/Η duendes λέει:

    Η φάση Πεπ-Ρονάλντο είναι υπερβολική από όλες τις πλευρές. Δεν χρειαζόταν αυτό που έκανε ο Πεπ, δεν χρειαζόταν και η αντίδραση του Ρονάλντο αλλά και οι δυο ενέργειες δεν ήταν κάτι “σοκαριστικό” όπως παρουσιάστηκε από κάποιους απλά και μόνο επειδή ήταν μέσα στην φάση ο Κριστιάνο. Δεν χρειαζόταν αυτή η φάση για να ‘γελοιοποιηθεί’ ο Πορτογάλος. Υπήρχε όλο το δεύτερο ημίχρονο για να τον δούμε να βγαίνει μόνος του εκτός γηπέδου με την μπάλα ή το βλέμμα του σε πολλές περιπτώσεις.

    Από την άλλη, η φάση του Ράμος είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για 5 αγωνιστικές τιμωρία. “Μαγκιά” του, Λατινοαμερικάνικη αντίδραση, δεν είναι ‘πούδρα’, δεν είναι γατάκι μπλα-μπλα-μπλα-γραφικότητες-μπλα-μπλα, το έκανε, ας τιμωρηθεί παραδειγματικά κι όλα καλά. Τα 5 μας, οι 5 του.

  13. Ο/Η Nordsee λέει:

    Ναι σε αυτά που λες τώρα συμφωνώ αν και το 5 είναι υπερβολικό! Γιατί πάντα τρέχει όόόλη η Barca πάνω σε έναν…Και απλά μου την δίνει που πάλι ο “Πεπ” είναι το καλό παιδί και ο Ronaldo το κωλόπαιδο. Αν γινόταν αντίστροφα, ο Mourinho θα ταν υποτιμητικός προς τον Messi, θα ήταν mind game, ο special one δεν θα σεβόταν έναν τεράστιο παίκτη και και και και…

  14. Ο/Η SPARROW1924 λέει:

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΙΝΤΕΡ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΠΕΡΥΣΙ..ΔΛΔ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΣΑΝ ΑΞΙΑ Κ ΑΠΛΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΦΟΒΟ Κ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΛΑΜΗ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ 5 ΕΦΑΓΕ Κ Ο ΠΑΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥΡΙΝΙΟ..Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΒΑΛΕ Κ ΕΝΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ..
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΑΛ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΟ..

  15. Ο/Η duendes λέει:

    Δεν κατεβαίνω από το 5 σε καμία περίπτωση (και για συμβολικούς λόγους). 😀

    Η κλωτσιά ήταν “εγκληματική” με μοναδικό σκοπό να του κάνει ζημιά και το γεγονός ότι πέσαν μετά όλοι πάνω του (απόλυτα δικαιολογημένα σ’ αυτήν την φάση!), δεν τον δικαιολογεί ΟΥΤΕ ΣΤΟ 0,1% στο να αρχίζει να βαράει κόσμο γιατί είναι πολύ αλάνι και μάγκας και δεν σηκώνει και πολλά-πολλά. 5 και λίγες είναι για ένα σοβαρό, θεωρητικά, πρωτάθλημα που δεν βασίζεται και ιστορικά στην ‘δύναμη’..

    (Ο Πέπε είχε φάει 10 τότε.)

  16. Ο/Η Nordsee λέει:

    O Valdez πόσες έπρεπε να φάει στο CL? 🙂

  17. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Ενταξει ματσαρα… παρτυ… γουστα… αλλα αν ηθελα να δω αυτο το παιχνιδι θα εβλεπα Μπαρτσα – Αλμερια 😛
    Μπαρτσα – Ρεαλ λεγαμε, τι ντερμπυ θα δουμε κλο κλο και ειδαμε στο 2ο ημιχρονο μια ομαδα που επαιζε ποδοσφαιρο και μια που απλα παρακολουθουσε.
    Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο τροπος που η Μπαρτσα αναγκαζει τον αντιπαλο να ειναι σε παθητικο ρολο 5-6 συνεχομενα λεπτα, και μετα αν παιρνει την μπαλα να την χανει σε 10 secs οχι λογω κλεψιματος αλλο λογω πουληματος της μπαλας. Πραγματικα σεμιναριακο.

  18. Ο/Η charlie λέει:

    Ναι, πάλι φταίει ο Ρονάλντο γιατί είναι καραγκιόζης. Δεν ήταν κάτι “τρομερό” αυτό που έκανε, δεν νομίζω να είπε κανείς ότι ήταν, αλλά δείχνει όλο το στυλάκι του και τον εκνευρισμό του. Ενδεικτικό είναι ότι αφού τον σπρώχνει δεν πάει να πάρει την μπάλα να κάνει το πλάγιο (αν βιαζόταν, λέμε τώρα) φεύγει από την άλλη πλευρά…
    Στο μπάσκετ κατεβάζουν άλλη ομάδα η οποία επίσης παίρνει λευκά σώβρακα εδώ και πολύ καιρό.
    Ο καθένας διαλέγει το στυλ του. Το ότι ο Μουρίνιο είναι προκλητικός, υποτιμητικός για αντιπάλους (γενικότερα, σε δηλώσεις κυρίως) και ότι αυτό είναι κάτι που επιλέγει να κάνει το ξέρουν από τη Γη του Πυρός μέχρι την Ουλάν Μπατόρ.
    Από την άλλη ο Γκουαρντιόλα δεν είναι, πως να το κάνουμε δλδ. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει αλλά όχι ότι έχει γίνει καμιά αδικία της ζωής και κατηγορείται άδικα.

  19. Ο/Η Nordsee λέει:

    Χαχαχαχα και επαναλαμβάνω… Ο Ronaldo ήταν κωλόπαιδο, είναι και θα είναι. Αλλά το δείχνει!
    Και φυσικά ο “Πεπ” χθες δεν έκανε τίποτα, καμία πρόκληση που την ρίχνει κάτω ενώ του ζητάει την μπάλα… Πες μου απλά τι θα έγραφες αν το κανε ο Mourinho! Γιατί ακόμα και οι δείκτες προς τα επάνω του Mourinho, είναι κωλοδάχτυλα!

  20. Ο/Η duendes λέει:

    @Nordsee,

    Καμία σχέση οι δυο περιπτώσεις. Δεν τίθεται κανένα θέμα συσχέτισης τους. Στην μια περίπτωση πάνω στην φάση ο Βαλντέζ κάνει κι αυτός ‘εγκληματική’ ενέργεια για την οποία φυσικά θα έπρεπε να αποβληθεί (και να φάει και καμία αγωνιστική επιπλέον, πέρα απ’ το κανονικό).

    Εδώ όμως μιλάμε για εντελώς συνειδητή πράξη, με τον Ράμος να καταδιώκει τον Μέσσι πριν του την χώσει (την κλωτσιά) με όλη του την δύναμη. Και η συνέχεια της φάσης απλά προσθέτει αγωνιστικές γιατί “μας το παίζεις και μάγκας από πάνω”.

  21. Ο/Η SPARROW1924 λέει:

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ MIND GAMES Κ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ..
    ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΝΖΑΓΚΙ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ Κ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ,ΠΑΡΑ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Κ ΜΑΣΑΝΕ ΤΣΙΧΛΕΣ..

  22. Ο/Η Nordsee λέει:

    @duendes: Σύμφωνοι, αλλά τελικά τι πήρε ο Valdez; Φάουλ υπέρ του….

    @Sparrow24: Είμαι 100% σίγουρος, ότι και η δήλωση για Inzaghi ήταν προκλητική για πολλούς!

  23. Ο/Η antiopap.com λέει:

    Autos pou espase to podi tou Maradona prin dekaeties akoma na vrei tin isixia tou.. Prosexe Mr.Ramos…..

  24. Ο/Η masha nevalyashka λέει:

    Κάτσε ρε Nordsee ναούμ. Και επειδή πήρε ο Βαλντέζ φάουλ υπέρ του, φταίει ο Ντουέντες που αναγνωρίζει 5 αγωνιστικές για τον Ράμος; Λάθος το’να, λάθος και τ’άλλο. Ούτε καν ο ίδιος ρέφερη δεν είναι, οπότε προς τι η σύγκριση;

  25. Ο/Η duendes λέει:

    Και για όσους δεν το είδανε, η χειρότερη τιμωρία που υπάρχει για τον Ράμος και γενικότερα την ‘βασίλισσα’ του Μουρίνιο είναι αυτό το ποταπό tweet που έκανε εχθές το βράδυ ο Henok Goitom της Αλμερία αραχτός με τις πυτζάμες του και μασώντας ευτυχισμένος πατατάκια, στο σαλόνι του.

    http://twitter.com/#!/Henok_Goitom/status/9356292061659136

  26. Ο/Η Elaith λέει:

    Μπορώ να καταλάβω κάποιος να μην χωνεύει τον καλύτερο της εκάστοτε εποχής ή πιο ειδικά την Μπάρσα.
    Αλλά σοβαρά, πώς γίνεται κάποιος να αντιπαθεί τον Μέσσι; Σοβαρά δηλαδή. Είναι σαν να βλέπεις ένα κουτάβι και να μην κάνεις “Awww !!”

  27. Ο/Η Chris λέει:

    Hahaha egrapse o Goitom!
    1-Diasthmikh h Barca, den perimena toso a8lia Real.
    2-An h fash Pep vs Ronaldo htan Mou vs Messi akoma 8a ta akouge o Mou. 8elw na pw pw den htan kai tpt tromero, apla egine 8ema epeidh symmeteixe o Ronaldo(pou einai syxama) kai to “aggeloudi” o Pep(aggeloudi pou sta niata tou ekane k anavolika naoum)
    3-Sergio Ramos, ela pes thn alh8eia, eisai aderfara!!
    4-O Mou arese den aresei einai o kalyteros coach ston planhth.
    @ Nordsee, O Mourinho trefei megalh ektimish gia ton Pippo kai den ton eirwneythke pou8ena.

  28. Ο/Η SPARROW1924 λέει:

    ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ?

  29. Ο/Η Nordsee λέει:

    @masha nevalyashka: Γιατί πάντα η barcelona είναι “αδικημένη” για αυτό…

    @Elaith: Από πάντα είμαι Real, οπότε το “την καλύτερη της κάθε εποχής δεν ισχύει”. Είναι σαν να ρωτάς, γιατί ένας Παναθηναικός μισεί τον Ολυμπιακό, ένας Αρειανός τον παοκ κοκ. Όσο για τον Messi παικταράς δεν λέω, αλλά έχει το συγχωροχάρτι για όλα.

    @Chris: Εγώ δεν είπα ότι τον ειρωνεύτηκε. Άλλοι λέγανε… όχι από δω μέσα, για να μην παρεξηγηθώ.

  30. Ο/Η charlie λέει:

    Για ποια όλα έχει το συγχωροχάρτι ο Μέσι δλδ;;;
    Είναι βρώμικος παίκτης;;; Είναι προκλητικός;;; Τι κάνει δλδ και έπρεπε να τιμωρείται και αντί αυτού του το συγχωρούν;;;

  31. Ο/Η balkou λέει:

    Είναι σαν να βλέπεις ένα κουτάβι και να μην κάνεις «Awww !!»

    Ντιγκιντάγκα! 🙂

    Εκεί που με μπέρδεψε ο Ράμος είναι ότι κάπου μετά το 4-0 κάνει ένα φάουλ στον Βίγια και πήγε αμέσως να τον σηκώσει κλπ. Σκέφτομαι “εντάξ’ είναι συμπαίκτες στην εθνική, δεν έχουν να χωρίσουν κάτι”. Λάθος 🙂

    Φοβερή εμφάνιση η Μπάρτσα, πολύ καλύτερη η Ρεάλ στο αντίστοιχο εντός πέρσυ με Πελεγκρίνι :ρ, κι εκεί που έχασε πανηγυρικά ο Μουρίνιο ήταν εκεί που ως τώρα είναι αρχηγός: στην ψυχολογική προετοιμασία. Δείτε τους αμυντικούς και τον Κασίγιας μετά το 2-0 ή το 3-0. Σα βρεγμένες γάτες, φέρουν ανεξίτηλα τα 2-6 και 0-2 των τελευταίων ετών (κυρίως για το πώς εχουν έρθει ως αποτελέσματα). Αυτό δύσκολα θα το φτιάξει.

    Από εκεί και πέρα θέλει προσοχή η Λίγκα. Αν πέρσυ τελειώσαμε με +3 (πάλι έχοντας +6 στα μεταξύ μας), με τον υπό αμφισβήτηση Πελεγκρίνι, φέτος θα’ναι ακόμη πιο επικίνδυνα. Ηδη νομίζω πάμε για ρεκόρ βαθμών κλπ, δύσκολα κόβουν βαθμούς οι υπόλοιποι απ’τους 2 χθεσινούς αντιπάλους.

  32. Ο/Η Nordsee λέει:

    @Charlie: Το σπάσιμο των δοντιών του Maicon; Tο θυμάται κανείς;

  33. Ο/Η Special Five λέει:

    Εσυ το θυμασαι nordsee;
    Για δες το καλυτερα
    http://www.youtube.com/watch?v=SjDXJGO_w3Q
    Τωρα εαν εσενα αυτο σου φαινεται βρωμικο…μαλλον ο Λεο σε στοιχειωνει καθε βραδυ και θες να τον εκδικηθεις φτιαχντοντας ιστοριες..
    …γιατι εμενα μου δειχνει ποσο τεραστιος ειναι ο Λεο που ζηταει να βγει η μπαλα εξω ενω η ομαδα του χανει 3-1 στο 72′..

  34. Ο/Η Nordsee λέει:

    Για αυτό ακριβώς μιλάω… πάντα καταλάθος είναι του Messi… Και είναι και τεράστιος μετά! Συγχαρητήρια!

  35. Ο/Η Elaith λέει:

    Δεν είναι ο Ιησούς Χριστός ο Μέσσι αλλά εντάξει πέρα από ένα γκολ με το χέρι πριν κανά δυο σεζόν δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε θέατρο, ούτε βρώμικο παιχνίδι, ούτε να προκαλέσει, ούτε τίποτα.
    Μιλάμε τώρα για ποδοσφαιριστή που αρπάζει κλωτσιές συνέχεια και που ενώ μιλάει όλος ο πλανήτης κι ο όλος ο ντουνιάς γι’ αυτόν δεν έχει κάνει τίποτα που να πεις “ε, εντάξει… κάπου δεν άντεξε κι αυτός, άνθρωπος είναι”.
    Τι να πω… Ακόμα κι ο Ροναλντίνιο στα καλά του, έκανε τις μαλακίες του (έριχνε και κάτι κλωτσιές όταν νευρίαζε). Ο Μέσσι είναι συμπαθέστατος.

  36. Ο/Η charlie λέει:

    Δεν θυμόμουν καθόλου τη φάση που έλεγες Nordsee, την ξαναείδα χάρις στο λινκ του Special Five, αυτή είναι μια φάση που δείχνει ότι είναι βρώμικος;;; Εγώ δέχομαι ότι είναι φάουλ, ΟΚ. Πήγε δλδ για να του σπάσει τα δόντια του άλλου; Νομίζω ότι υπερβάλλεις.
    Γενικά πέρα από τον αν κάποιος τον συμπαθεί ή όχι (που μπορεί να έχει σχέση με 1002 πράγματα από την ομάδα που υποστηρίζει μέχρι να μην του αρέσει η φάτσα του) δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς σοβαρά να υποστηρίξει ότι είναι βρώμικος ή προκλητικός παίκτης.

  37. Ο/Η Nordsee λέει:

    Δεν είπα ότι είναι βρώμικος, αλλά ούτε και o Ronaldo είναι. Καραγκιοζάκος ναι… Αλλά καταλογίζονται στον έναν, άλλα στον άλλον. Τέλος πάντων…είναι από τις συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά. Ο καθένας έχει την γνώμη του και δεν πρόκειται να αλλάξει. 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *