Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τα ‘γουρούνια’ στην κορυφή

7 σύντομες σκέψεις από το χθεσινό Πορτογαλικό τελικό του Europa League μεταξύ Πόρτο και Μπράγκα:

  • Η Πόρτο έχει αναπτύξει ένα τόσο εκπληκτικό σύστημα μεταπωλήσεων που είναι ικανή να κερδίσει σήμερα και μετά να πουλήσει την κούπα σαν κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Τρίτη γερή κλωτσιά στον Χουλκ κι αυτός ακόμα εκεί, όρθιος και απτόητος. Αυτό θα πει να μην έχεις μόνο το όνομα αλλά και τη χάρη.
  • Ένα βήμα πιο κοντά στην κούπα η Πόρτο, το βράδυ γλέντι στον Καρρά. #Porto_Karras
  • 350 εκατομμύρια ευρώ από μεταπωλήσεις τα τελευταία 6 χρόνια: Η Πόρτο μπορεί να αγοράσει τον ΓΑΠ και να τον πουλήσει μετά σαν “ελπιδοφόρο πολιτικό”.
  • Οι Πορτογάλοι έβαλαν τις ομάδες, οι Ιρλανδοί έβαλαν το γήπεδο, οι Ισπανοί έβαλαν τους διαιτητές. Εμείς πάλι στο πηγάδι κατουρήσαμε… #pigs (ή #piigs)
  • Είναι τόσο άδικο να υπάρχει έτοιμο το γαμάτο λογοπαίγνιο “Πόρτο κατσίκι” και να μην βρίσκεις ούτε έναν παίκτη της Πόρτο να το αφιερώσεις.
  • Κυριάκος Παπαδόπουλος στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λίγκ, Φερνάντο Μπελούτσι στον τελικό του Europa League. Βήμα-βήμα ο Ολυμπιακός πλησιάζει την κορυφή της Ευρώπης.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Europa League, Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κέρδισε το πόλο

Ο Μήτρογλου δεν σκόραρε και ο Σάμαρης δεν έκανε πέναλτι για να το πιάσει ο Ρομπέρτο αλλά χάρη στη βροχή σίγουρα κανένας δεν θα βαρέθηκε βλέποντας (ή ακούγοντας) το παιχνίδι Μπενφίκα – Ολυμπιακός. Χωρίς τον Φέισα θα παίξει η Μπενφίκα κι έτσι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κι εμείς τον παίκτη στον οποίο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια πάσα

Σεζόν 3, επεισόδιο 29, τίτλος “Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα”: Η διαφαινόμενη μονομαχία Ινιέστα-Μπέκαμ στη μια πλευρά του γηπέδου στο Παρίσι θα τερματίσει όλες τις πιθανές πτυχές της λέξης ‘στυλ’. Δεν έχω διαβάσει το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα αλλά κάτι μου λέει ότι τον Ζλάταν τον Ιμπραίμοβιτς θα τον αναλάβει προσωπικά ο Πικέ. “Εδώ βλέπετε τον […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Τα ‘γουρούνια’ στην κορυφή”

  1. Ο/Η ΔΙΚΑΣ λέει:

    Γελαω μιση ωρα με το σχολιο σου για τον ΓΑΠ.
    Να εισαι καλα ρε φιλε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *