Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τελικά στο τέλος δεν κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί

10 σύντομες παρατηρήσεις από το χθεσινό live σχολιασμό του αγώνα Μπάγερν Μονάχου-Τσέλσι από το σομπρέρο, το σάιτ που έφερε στην Ελλάδα το tag “πίτσα, μπύρα, καναπές“:

  • Ημέρα τελικού του Τσαμπιονς Λιγκ σήμερα ή εναλλακτικά “παγκόσμια ημέρα του fast food”.
  • Δείξε μου ένα ζευγάρι που προγραμμάτισε να παντρευτεί σημερα, να σου δείξω ένα γάμο που ξεκινάει με πολλες κατάρες ‘στη πλατη’.
  • Καπου βαθια μεσα τους εκατομμυρια τηλεθεατές ελπίζουν ακομα οτι μολις τελειωσει ο μικρός τελικός θα ξεκινήσει το Ρεαλ-Μπάρτσα.
  • (Στο 1-1) Τώρα σκοράρει κι ο Τόρες και αύριο οι Γερμανοί εισβάλουν στην Αγγλία.
  • Ο ‘πατος’ της Τσελσι απ’τα ημιτελικά και μετά ειναι τοσο μεγάλος που απο το σπίτι του ο Οτο ο Ρεχάγκελ θα σχολιάζει “δεν γίνονται αυτά”.
  • Ότι και να γίνει πάντως τα έχω έτοιμα τα κλισέ. Είτε του Λίνεκερ, είτε του Σόλκσιερ.
  • MVP ο Τζον ο Τέρυ που αποβλήθηκε στον ημιτελικό και δεν εκτέλεσε σήμερα πέναλτι ώστε να καταδικάσει την ομάδα του.
  • Το χειρότερο όλων για τους Γερμανούς είναι οτι δεν μπορούν και να τους απειλήσουν οτι θα τους διώξουν απο το ευρώ.
  • Πρωτάθλημα Αγγλίας ο σειχης Μανσουρ, Τσαμπιονς Λιγκ ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος, άντε μετά να πείσεις τα παιδιά οτι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Εσύ πόσο μπορείς να παραμυθιάσεις τη γυναίκα σου;

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται και όλοι ξέρουμε ότι είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Κάθε νοήμων φίλαθλος θα θέλει να βρίσκεται εκεί για την εμπειρία. Η Χάινεκεν είχε μια αρκετά ωραία ιδέα (αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι στημένο) βάζοντας ζευγάρια που ψάχνουν να ψωνίσουν να ανακαλύψουν δυο κακόγουστες πανάκριβες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κέρδισε το πόλο

Ο Μήτρογλου δεν σκόραρε και ο Σάμαρης δεν έκανε πέναλτι για να το πιάσει ο Ρομπέρτο αλλά χάρη στη βροχή σίγουρα κανένας δεν θα βαρέθηκε βλέποντας (ή ακούγοντας) το παιχνίδι Μπενφίκα – Ολυμπιακός. Χωρίς τον Φέισα θα παίξει η Μπενφίκα κι έτσι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κι εμείς τον παίκτη στον οποίο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *