Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

25% πιό ανήσυχος


Τώρα κανονικά θα περιμένατε από έναν άρρωστο Παναθηναϊκό που η ομάδα του θα κουνήσει “σεντόνι” μετά από 3 χρόνια στο Τσου Λου, ενώ ταυτόχρονα ο μισητός του εχθρός θα…μαθαίνει τα απόκρυφα μονοπάτια της Ευρώπης σε ώρες περίεργες και δύσκολες, να κράξει και να ξεσαλώσει.
Ε λοιπόν όχι φίλες και φίλοι μου.
Η τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα.
Γιατί γιά κάποιον που διέρχεται το 45ο έτος της ηλικίας του η ποδοσφαιρική κλιμακτήριος συνοδεύει την κανονική γιά να μην πω πως προηγείται.
Γι αυτό και γω σήμερα θα ασχοληθώ με τα του οίκου μου και συγκεκριμένα με μιά δήλωση του καταξιωμένου προπονητή και ανθρώπου Χενκ Τεν Κάτε που πέρασε σχεδόν στο ντούκου μέσα στην γενική ευφορία και την τούρλα του αυγουστιάτικου βραδυνού.
Είπε λοιπόν ο έμπειρος τεχνικός μας πως αυτό που είδαμε προχθές το βράδυ ήταν μόνο το 75% των όσων μπορεί να μας δείξει φέτος η ομάδα μας.
Δηλαδή τα περιθώρια βελτίωσης του Παναθηναϊκού σε σχέση μ αυτό που είδαμε με την Σπάρτα στο ΟΑΚΑ είναι μόνο 25%.
Γιά να το κάνουμε πιό νιανιά αυτό να δούμε σε τί μεταφράζεται…
25% πιό καλός Νίλσον δεξιά, 25% καλύτερη συνεννόηση του Σαριέγι με τον Βύντρα, 25% λιγότερες λάθος πάσες στο κέντρο, 25% πιό αρχοντικός Ζιλμπέρτο Σίλβα, 25% πιό γρήγορος Καραγκούνης όταν βγαίνουμε στην αντεπίθεση, 25% λιγότερο απαράδεκτος Κλέϊτον, 25% λιγότερο ψαρωμένοι όταν παίζουμε με τέτοια…μεγαθήρια, 25% περισσότερο συγκεντρωμένοι στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα, 25% λιγότερο απλανές βλέμμα της αγελάδας που κοιτάει το τρένο απ τον Γκαλίνοβιτς, 25% λιγότερο αγχωμένο Τεν Κάτε, 25% περισσότερο χρόνο συμμετοχής γιά τον Νίνη, 25% περισσότερο φορ ο Σόουζα…
Ουφφφ
Ξέχασα κάτι;
Θα έλεγα και 25% περισσότερο κόσμο αλλά αυτό τεχνικά είναι αδύνατο (ακόμα), άσε που δεν υπάρχουν και πέριξ του ΟΑΚΑ πολυκατοικίες να αυγατίσουν την απόλαυση.
Και ρωτάω τώρα εγώ ο μίζερος και αφελής οπαδός:
Υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα και την αλλοδαπή που να πιστεύει πως με + 25% απ όλα τα παραπάνω η ομάδα αυτή μπορεί να κερδίσει έστω και με…0,25-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (το όνομα του Αστέρα μόνο τυχαίο δεν είναι).
Λοιπόν μάγκες, αν αυτό που έχουμε να περιμένουμε απ τον Παναθηναϊκό φέτος είναι μιά ομάδα κατά 25% καλύτερη απ αυτό που είδαμε προχθές το βράδυ, τότε λυπάμαι που θα μας…στενοχωρήσω αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε του αντίχρονου.
Αυτό εννοούσαν φαίνεται όταν έλεγαν πως οι ομάδες δεν χτίζονται απ την μιά στιγμή στην άλλη.
Και γιά όσους μίζερους επιμένουν, υπάρχει και το γιοφύρι της Αρτας.
Εκεί να δείτε χτίσιμο.
Και γκρέμισμα βεβαίως…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ντύσου σαν Έλληνας παράγοντας

Στο πρόσφατο παρελθόν ασχοληθήκαμε με το φαινόμενο των ποδοσφαιριστών-κλαρινογαμπρών. Έτσι, όποιος από εσάς σκοπεύει να κάνει καριέρα ως ποδοσφαιριστής θα ξέρει πώς πρέπει να ντυθεί. Κι αν κάποιος θέλει να γίνει παράγοντας; Να σας αφήσουμε έτσι; Για τον λόγο αυτό παρουσιάζουμε τις τοπ τάσεις της μόδας τα τελευταία 40 περίπου χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα ελληνικά drones

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει μάθει για τα γεγονότα στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία και το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι που μπήκε στο γήπεδο με την σημαία της “Μεγάλης” Αλβανίας και προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο, ξύλο και διακοπή του αγώνα. Με βάση αυτή την καταπληκτική ιδέα προβοκάτσιας και τρολαρίσματος, η ομάδα του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “25% πιό ανήσυχος”

  1. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Να περιμενουμε κ 25% περισσοτερες φορες τον Μελισση κ τον Χριστοδουλοπουλο εκτος αποστολης;

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Πιθανόν.
    Γίνονται έρευνες…

  3. Ο/Η Anonymous λέει:

    Το 25% της ανέγερσης του νέου γηπέδου θα το αναλάβει ο Λαζαράκος;;;

    “nick_shortjohn”

  4. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    αν σκεφτεις οτι με τα λεφτα που προσφερε τελικα θα χτισει το προπονητικο κεντρο του ΠΑΟΚ επιβεβαιωνοντας το προσωνυμιο του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *