Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Αναλαμπές παλιάς μαγικής Σελεσάο

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, και τα τέσσερα γκολ του παραπάνω βίντεο θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο αναλύσεων και θαυμασμού για πολλές μέρες. Τα εκπληκτικά τελειώματα των δυο πρώτων γκολ, το μαγικό κατέβασμα της μπάλας και η σέντρα, πάνω στην κίνηση, στο τρίτο και το άνετο κοντρόλ στον αέρα, συνοδευόμενο από σωστή επανατοποθέτηση του σώματος και άνετο πλασέ στην γωνία, είναι πινελιές πολύ όμορφου ποδοσφαίρου, που πολύ σπάνια, πλέον, συναντάς μαζεμένες στο ίδιο ενενηντάλεπτο. Στην περίπτωση της εθνικής Βραζιλίας όμως, είναι απλές ‘προεκτάσεις’ στο χόρτο, κάποιων εκ των μεγαλύτερων ταλέντων παγκοσμίως.

Η ομάδα του ‘καταστροφέα’ Ντούνγκα, έβγαλε εχθές την στολή του ‘εκτρώματος’, που φορούσε συχνά-πυκνά τα τελευταία χρόνια (μετατρέποντας την και σε ιδανικό θύμα για κάθε σοβαρό αντίπαλο) και πρόσφερε επιτέλους λίγο θέαμα ανάλογο του πλούσιου ταλέντου της, έστω και απέναντι στην αδύναμη Βενεζουέλα. Η θεαματική Βραζιλία είχε λείψει στους οπαδούς της, αλλά, το κυριότερο, είχε λείψει στο ίδιο το ποδόσφαιρο..

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joga bonito, βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Άγνωστες ομάδες με μεγάλα γήπεδα

Ο περισσότερος κόσμος αγνοεί την ύπαρξη μιας ποδοσφαιρικής ομάδας με το όνομα Ντεπορτίβο Μορόν με σήμα τον κόκκινο κόκορα. Και πώς να μην το κάνει άλλωστε από την στιγμή που είναι μια ομάδα της Γ Εθνικής της Αργεντινής της οποίας το μεγαλύτερο κατόρθωμα είναι ότι αγωνίστηκε μόλις μια χρονιά στην Α Εθνική το 1969 στο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Ζλάταν αντιμέτωπος με τους ‘ψαράδες’

Ο 31χρονος Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς ξυπνάει το πρωί στο υπερ-πολυτελέστατο σπίτι του, πηγαίνει στο ακριβοπληρωμένο μπάνιο του, κοιτάζει τον πανάκριβο καθρέφτη του και απευθυνόμενος στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο λέει: “Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Του εύχομαι μια ακόμα καλή μέρα”. Στη συνέχεια πλένει το πρόσωπο του, χαμογελάει αλαζονικά προς το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Αναλαμπές παλιάς μαγικής Σελεσάο”

  1. Ο/Η Chris λέει:

    Μπαλίτσα είναι να βάζεις γκολ και μετά να κάθεσαι πίσω για να μην φας. Αν ήθελα να βλέπω γκολ θα πήγαινα να χαζεύω στα 5χ5, κύριε Βένο.

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Και μάλιστα σε γήπεδα με Ελληνάκια.
    Μην ξεχνιόμαστε κύριε…Δράμπη 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *