Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μια παρένθεση

“..γιατί στις δροσοστάλες των μικρών πραγμάτων, η καρδιά βρίσκει την καινούρια αυγή της και ξανανιώνει..”

Χαλίλ Γκιμπράν

Με την επιθυμία να μην μείνει τελικά αυτό το καλτ αριστούργημα χωρίς την ανάλογη προσοχή που του αξίζει να υπερτερεί του κινδύνου να χαρακτηριστούμε στο τέλος γραφικοί, με το κόλλημα μας στα πρωτοσέλιδα της μοναδικής αυτής, παγκοσμίως, εφημερίδας, υποκλίνομαι σήμερα, έστω και λίγο καθυστερημένα, στο χθεσινό εξώφυλλο της Αθλητικής Μακεδονίας-Θράκης.
(Κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος)


Η εκλαΐκευση και του πιο σύνθετου, επιστημονικού θέματος ήταν ανέκαθεν μέρος της φιλοσοφίας της εφημερίδας, που δεν θα μπορούσε να παραλείψει να διευκρινίσει (με την χρήση παρένθεσης) ακόμα και αυτό που οι περισσότεροι θεωρούν αυτονόητο.

Στις δύσκολες και αγχωτικές εποχές στις οποίες ζούμε, η ‘Αθλητική’ είναι πάντα εκεί για να μας χαρίσει απλόχερα ένα μεγάλο χαμόγελο ακόμα και σε στιγμές που κανείς δεν θα το περίμενε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Αφιέρωμα: Σπίκερ

Ο Μάικλ Όουεν σε πετυχημένη διαφήμιση του BT Sport, στου οποίου τις ποδοσφαιρικές περιγραφές θα συμμετέχει από φέτος. —– Εκεί που ο απλός σπίκερ (όχι Αλέκο Θεοφιλόπουλε, φυσικά δεν σε συμπεριλαμβάνω στον σωρό) βλέπει με, έκδηλη την αίσθηση της ρουτίνας, ένα ωραίο γκολ ο εκστασιασμένος Ray βλέπει ποίηση, μαγεία, μυθικές φιγούρες, νεράιδες, αστερόσκονη και χιλιάδες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατά της Συνδρομητικής Τηλεόρασης

Πριν από οχτώ χρόνια στην Αργεντινή, η τότε πρόεδρος Κριστίνα Κίρσνερ έβαλε σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Ποδόσφαιρο για Όλους». Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι σε όλες τις κατηγορίες της Αργεντινής καμία συνδρομητική τηλεόραση δε θα μπορούσε να έχει αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων. Όλοι έπρεπε να παίζουν σε ανοιχτά κανάλια εθνικής εμβέλειας. Αυτό το μέτρο ουσιαστικά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Μια παρένθεση”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Οσοι δεν έχουν να τσουλήσουν τον καναπέ μέχρι το γήπεδο 😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *