Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πιστεύω εις έναν Θεο, Ντιέγκο Μαραντόνα

Είναι, πιθανόν, ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο με την Μαντόνα και στην ερώτηση “τι έχεις κάνεις κι εσύ στην ζωή σου“, δεν θα αισθανόταν αμηχανία και ‘κατωτερότητα’.
Είναι ένας από τους απειροελάχιστους ανθρώπους στον κόσμο, για τον οποίο έχει δημιουργηθεί εκκλησία αφιερωμένη σ’αυτόν (!), σύμφωνα με την οποία βρισκόμαστε στο έτος 48 AB (After Birth)!
Είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ένας άνθρωπος ο οποίος την ώρα του μαθήματος ‘Καθωσπρεπισμού’ στο σχολείο, έκανε κοπάνα για να παίξει μπάλα με πορτοκάλια. Αποτέλεσμα αυτής της ..απουσίας ‘τρόπων’; Ο Ντιέγκο δεν καταλαβαίνει από political correct δηλώσεις και αντιδράσεις!
Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου στην Σκωτία, αφιερωμένη στην σημερινή παρθενική του εμφάνιση στον πάγκο της Αργεντινής (που συνοδεύτηκε με νίκη 1-0), ο Ντιεγκίτο, απολαυστικός όπως πάντα, με ιδιαίτερη γκάμα αστείων μορφασμών δείχνει χαρακτηριστικά την αδιαφορία του που ο Terry Butcher, νυν μέλος της εθνικής Σκωτίας και πρώην μέλος της εθνικής Αγγλίας, στον ιστορικό αγώνα με το ‘χέρι του Θεού’, δεν θέλει να του δώσει το χέρι λόγω της ενέργειας του εκείνης. “Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο να με κρίνει οποισδήποτε, όταν στο παρελθόν η Αγγλία έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο μ’ενα γκολ στο οποίο η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή”, η πληρωμένη απάντηση του Ντιέγκο, που συνδυάζεται με απολαυστικές κινήσεις, στο τέλος του βίντεο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, παγκόσμιο ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κάτι παραπάνω από ένα ζευγάρι παπούτσια

Μπορεί να μην άντεξε στην κορυφή του κόσμου για αρκετά χρόνια, μπορεί η πτώση του να ήταν κατακόρυφη και λίγο θλιβερή, μπορεί να κατάφερε να τοποθετήσει το όνομα του στην ίδια πρόταση με τα ονόματα του Βέρτη, του Ρέμου και του Σεφερλή, μπορεί πλέον να μοιάζει μερικές φορές με πρόωρο παλαίμαχο που βρίσκεται στον αγωνιστικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για τον Άνχελ

Το Σαν Λορένσο-Μπολίβαρ ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από τη διακοπή για το Μουντιάλ για τις δυο ομάδες, ένας ημιτελικός Λιμπερταδόρες. Επί της ουσίας εν μέσω προετοιμασίας μια που πρωτάθλημα δεν γινόταν αυτή την περίοδο. Η ομάδα του Μποέδο κέρδισε ένα φάουλ μόλις στο 5′. Ο Ρομανιόλι πήρε την μπάλα, σημάδεψε στο σωστό σημείο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *