Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ποδοσφαιρικό κεφάλαιο: Οι εισβολείς

Ενώ στην Ελλάδα το φαινόμενο της εισόδου παρατρεχάμενων στον αγωνιστικό χώρο προκαλεί έκπληξη και συζήτηση, στο εξωτερικό είχε αγγίξει πρόσφατα τα όρια της μόδας.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων ο Jimmy Jump, που παρά τις ρητές εντολές που είχαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί να μην επικεντρώνονται οι κάμερες στις κούρσες των ‘εισβολέων’ (ώστε να αποτραπεί ο βασικότερος, ουσιαστικά, λόγος της εισβολής, δηλαδή η δημοσιότητα), κατάφερε να κάνει τόσο μεγάλη καριέρα στο… άθλημα, που πουλάει μέσω της ιστοσελίδας του ακόμα και μπλουζάκια με το όνομα του.

Ακολουθεί μια διασκεδαστική συλλογή παρεισδύσεων, σε κάποιες εκ των οποίων, με βάση την λογική του διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκού-Αστέρα Τρίπολης, ακόμα και η κόκκινη κάρτα θα ήταν απειροελάχιστη για κάποιους ποδοσφαιριστές ή τερματοφύλακες:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Έπεα πτερόεντα

Σεπτέμβριος 2011 Η Έβερτον ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Μάνστεστερ Σίτι του Μαντσίνι έχοντας ένα πολύ καλό σερί εναντίον της. Είναι όμως μια χρονιά που η Σίτι έχει ξοδέψει πολλά χρήματα. Ο Ντέιβιντ Μόγιες κάνει μια δήλωση που μένει ιστορική (και θυμίζει λίγο την περίφημη δήλωση Φερέρ για ποδήλατα και τανκς): “Είναι σαν να πηγαίνουμε σε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυο βήματα μακρυά

Όταν κάνεις τις επιλογές σου, στέκεσαι σε αυτές μέχρι τέλους. Ακόμα και αν πονάνε. Όπως έκανε χθες η Ρίβερ Πλέιτ. Μετά τον τραγικό πρώτο ημιτελικό σούπα του Κόπα Σουνταμερικάνα με την Μπόκα που ακόμα προσπαθούμε να ξεχάσουμε, ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο αποφάσισε να κατεβάσει στο ντέρμπι τίτλου τα δεύτερα ώστε να έχει όλη την ομάδα ετοιμοπόλεμη […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *