Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο άνεμος της αλλαγής δεν φύσηξε στο Άνφιλντ

Πριν προλάβουν καν να κλείσουν οι κάλπες στις Η.Π.Α. και να ανακοινωθεί η νίκη του Μπάρακ Ομπάμα, ο ..άνεμος της αλλαγής που περιμένει όλος ο πλανήτης, ξεκίνησε να φυσάει ήδη στην Ευρώπη!

Στο Καμπ Νου, στην Κύπρο, στην Ρώμη αλλά και στην Βρέμη, η ‘αλλαγή’ έκανε την εμφάνιση της. Μόνο ένα πράγμα παρέμεινε ίδιο και απαράλλαχτο..


Στο Άνφιλντ εχθές, δεν ..φύσηξε τίποτα και το όνομα της Λίβερπουλ, έκανε άνετα την δουλειά του, ακόμα και στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.
Οπως χαρακτηριστικά σχολίασε o Sam Wallace, στην Independent, “the Swedish referee Martin Hansson awarded Steven Gerrard a late penalty that even the Kop was almost too embarrassed to appeal for“!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, βιντεοθεραπεία, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο (Easter edition)

Άμστερνταμ, Ολλανδία Ο Άγιαξ κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα στην Ολλανδία με μια εμφατική νίκη, δείχνοντας ότι τα τελευταία χρόνια είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αλλά ταυτόχρονα ότι το ολλανδικό ποδόσφαιρο περνάει κρίση (βλέποντας τις μετριότατες ευρωπαϊκές πορείες τα τελευταία χρόνια). Το έθιμο των γραφικών στιγμών στους πανηγυρισμούς συνεχίστηκε, καθώς μετά τον Στεκέλενμπουργκ που είχε ρίξει το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το φαβορί, οι ευλογημένοι και οι άλλοι

https://www.youtube.com/watch?v=9yTB8HqlI9U Πάντα σε διοργανώσεις του τύπου Τσάμπιονς Λιγκ ή Λιμπερταδόρες υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι μια ομάδα θα πάει ψηλά. Η Κρουζέιρο ως πρωταθλήτρια Βραζιλίας ήταν ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, αλλά στη φάση των ομίλων λίγο έλειψε να αποκλειστεί και αναγκάστηκε να κάνει ντεμεράζ στο τέλος. Στο πρώτο ματς για τους 16 […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *