Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Όταν η μπάλα, γίνεται ‘καλή’ πόρνη

1ο έως 90ο λεπτό..

Ο μαζοχισμός του να παρακολουθείς από τον υπολογιστή σου, μέσω ενός live stream μετριότατης ποιότητας και ταχύτητας, το σημερινό ΟΦΗ-Άρης, με την εκνευριστική ανικανότητα των δυο ομάδων να δημιουργήσουν μια στοιχειώδη ευκαιρία, την εκνευριστική ανεπάρκεια του διαιτητή που σφύριζε κάθε άγγιγμα (52 ‘φσσστ’ μόνο για φαουλ!) σταματώντας τον ήδη αργό ρυθμό και την εκνευριστική ζαβάδα του επόπτη, που έκοψε τουλάχιστον τρεις κανονικές επιθέσεις του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον μαζοχισμό κάποιου, που πληρώνει λεφτά από το υστέρημα του, για να καθίσει σε μια κερκίδα και να παρακολουθήσει έναν αγώνα γυναικείου κέρλινγκ, όπου μερικές ακαλαίσθητες γυναίκες ..καθαρίζουν τον πάγο για να τσουλήσει ένα περίεργο πράγμα!

91ο λεπτό..

‘Τρίτο ημίχρονο’..

Επειδή δεν γίνεται κάθε φορά να βασίζεσαι στα τερτίπια της, κατά Όσιμ, ‘πόρνης μπάλας’, η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, πρέπει επιτέλους να λύσει όλα τα εσωτερικά προβλήματα και ζητήματα, που ταλαιπωρούν την ομάδα εδώ και καιρό, μετατρέπουν παίκτες-κλειδιά σε ..περιπατητές, αρνητικούς πρωταγωνιστές ή ξένα σώματα και δεν την επιτρέπουν να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί. Η σχετική ανακοίνωση του μεγαλύτερου συνδέσμου της ομάδας, δείχνει ακριβώς τον δρόμο που πρέπει κάθε υγιής και μεγάλη ομάδα να ακολουθήσει, ακόμα και μετά από εκτός έδρας νίκη, αν θέλει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άρης, ελληνικό ποδόσφαιρο, ΟΦΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι εναλλακτικές προτάσεις του Sombrero για να αποφύγουμε το Grexit

Grexit στο ευρώ grexit και στο ποδόσφαιρο, κατά το Σαράφης στα Τρίκαλα Σαράφης και στο Παρίσι (για τους παλιούς που ξέρουν και από μπαλίτσα και από μόδα). Κι επειδή στο Sombrero μπορεί να είμαστε άσχετοι από οικονομικά αλλά είμεθα πάνω απ’όλα πατριώτες, δίνουμε ηχηρή απάντηση στους κολάφους της UEFA παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί αγαπάμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 ετών του Ολυμπιακού και των 180 κιλών του πρόεδρού του, το sombrero, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα, σας δίνει μια μικρή αλλά πειστική λίστα των λόγων για τους οποίους όλοι οι πραγματικοί ποδοσφαιρόφιλοι πρέπει να αγαπάνε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. • Γιατί είναι χοντρός και όλοι ξέρουμε ότι οι χοντροί είναι καλοί άνθρωποι. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Όταν η μπάλα, γίνεται ‘καλή’ πόρνη”

  1. Ο/Η Chris λέει:

    Χαρά! Χαρά! Χαρά!

    Είναι κάποιες φορές που νιώθεις τόσο χαρούμενος για το ποδόσφαιρο που πραγματικά απορείς τελικά τι είδους άνθρωπος είσαι! Ο ΑΡΗΣ σήμερα με έκανε πραγματικά χαρούμενο, τρισευτυχισμένο. Μια φορά για τους 3 πόντους, μια φορά για το ότι το γκολ μας το έβαλε ένα παιδί που είναι η μεγάλη μας ελπίδα να νιώσουμε ότι έχουμε τον δικό μας μελλοντικό επιθετικό που θα έχει βγει από τα σπλάχνα της μπαρτσελόνας, μια φορά για το ότι η νίκη ήρθε μετά από γελοία-αστεία σφυρίγματα οφσαιντ με τον επόπτη να παίρνει την θέση του στο πάνθεον του αθλήματος σήκωσετησημαία! Βonus ότι το γκολ μπήκε στο 93′!
    Ευχαριστώ AΡΗ που με κάνεις τρισευτυχισμένο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *