Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Γερά μωρά από κούνια


Οσοι πιστεύουν πως οι καλά οργανωμένες ομάδες πρέπει να διατηρούν το δικό τους φυτώριο, μάλλον κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Οι Αγγλοι με την δύναμη του χρήματος και εκμεταλλευόμενοι το εργασιακό καθεστώς που ισχύει σε άλλες χώρες, όπως η Ισπανία, απλώς παρακολουθούν τα ταλέντα των άλλων ομάδων και την κατάλληλη ώρα «χτυπούν» και τα κάνουν δικά τους.
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αποτελεί ένα απτό παράδειγμα της παραπάνω συνταγής, μόνο που τώρα φαίνεται να το παράκανε.
Οι scouters της Τσέλσι έβαλαν τώρα στο μάτι έναν ενδεκάχρονο τερματοφύλακα απ τα φυτώρια της Μπάρσα.
Ο μικρούλης Dani Cárdenas έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του ίδιου του τεχνικού διευθυντή του Λονδρέζικου συλλόγου Frank Arnesen και σύμφωνα με την «Daily Mirror» έχει ήδη γίνει πρόταση στον πατέρα του να τον πάρει απ το χεράκι το καλοκαίρι και να τον πάει στο Λονδίνο να γνωρίσει την πόλη, την ομάδα και τις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
Πάντως η αλήθεια είναι πως η περίπτωση του Cárdenas δεν αποτελεί κάτι το πρωτόγνωρο γιά την Τσέλσι.
Ξέρετε, τον Πιέτρ Τσεχ τον παρακολουθούσε από 7 χρονών…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο (Easter edition)

Άμστερνταμ, Ολλανδία Ο Άγιαξ κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα στην Ολλανδία με μια εμφατική νίκη, δείχνοντας ότι τα τελευταία χρόνια είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αλλά ταυτόχρονα ότι το ολλανδικό ποδόσφαιρο περνάει κρίση (βλέποντας τις μετριότατες ευρωπαϊκές πορείες τα τελευταία χρόνια). Το έθιμο των γραφικών στιγμών στους πανηγυρισμούς συνεχίστηκε, καθώς μετά τον Στεκέλενμπουργκ που είχε ρίξει το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι πονηροί Σκανδιναβοί

Καλό το fair play, καλά τα χαμόγελα, αλλά πολλές φορές όταν τα πράγματα ζορίζουν προσπαθείς να κερδίσεις κάθε πλεονέκτημα. Η Μάλμο υποδέχεται απόψε τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ και θα περίμενε κάποιος οι καλοί Σουηδοί με το κοινωνικό κράτος δικαίου να είναι χαρούμενοι για τον αγώνα και την ευκαιρία να υποδεχτούν τον Κριστιάνο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *