Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Της αρέσουν οι σκουρόχρωμοι


Πολλοί αναρωτήθηκαν γιά την οικογενειακή κατάσταση του Τεν Κάτε, κάποιοι έσπευσαν να του προσάψουν…αμαρτωλές σεξουαλικές ιδιότητες, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξη της κόρης του που ζει και…μεγαλουργεί στην Ολλανδία.
Η 20χρονη Elaine φιλοδοξεί να γίνει ηθοποιός και απ ότι φαίνεται έχει αρκετά προσόντα ή τουλάχιστον τα απαραίτητα γιά να κάνει καριέρα. Οπως αποκαλύπτει στην ολλανδική έκδοση του περιοδικού FHM, της αρέσει ο ρόλος της μοιραίας γυναίκας και οι μελαμψοί άντρες.
Ο νυν αρραβωνιαστικός της, ποδοσφαιριστής της Τβέντε Yossouf Hersi διαθέτει και με το παραπάνω αυτό το χαρακτηριστικό.
Με αρκετή δόση χιούμορ η Elaine ομολογεί πως «τώρα που ο πατέρας λείπει στην Ελλάδα βρήκα την ευκαιρία να κάνω μιά τέτοια φωτογράφηση, αν και ξέρω πως του αρέσουν τα ρεπορτάζ»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Σούπερ Λίγκα: 2049

Έχουμε μπει για τα καλά στη νέα κινηματογραφική σεζόν, βαδίζοντας ολοταχώς για τα Όσκαρ και το El Sombrero δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο. Είδαμε πρώτοι την νέα σπουδαία φουτουριστική ελληνική ταινία “Σούπερ Λίγκα: 2049” και ο κλήρος της παρουσίασης έπεσε σε εμένα (όχι ότι με χάλασε βέβαια). Ποιος Λάνθιμος με τα “Ιερά του ελάφια” […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όταν ο Αλέφαντος παραλίγο να κόψει την μπάλα στον Μαύρο

Πέρα από τις νίκες, τα αποτελέσματα στο χορτάρι και τους τίτλους, οι ποδοσφαιρικές ομάδες κρίνονται στο βάθος του χρόνου και από πολλά εξωαγωνιστικά ζητήματα. Ένα από αυτά είναι ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται στους μεγάλους παίκτες τους. Όχι μόνο οι σύλλογοι, αλλά ο κόσμος τους. Πόσα “αποχαιρετιστήρια” παιχνίδια σε θρύλους των ελληνικών ομάδων δεν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Της αρέσουν οι σκουρόχρωμοι”

  1. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Αυτα ειναι… Κυριλε σε ολα του ο Παναθηναικος

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Δεν μου αρέσει η τενκάτενα. Φέρτε πίσω την κόρη Σουμ

  3. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    κι εγώ με κόρη Σουμ είμαι…

  4. Ο/Η Chris λέει:

    Ωραίο σωματάκι, αλλά στην μάπα… μοιάζει τον πατέρα της. ΟΥΣΤ

    προτιμώ γυναίκα Ανρί Μισέλ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *