Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κύριε, κύριε, να πάω προς νερού μου;


Σε σένα απευθύνομαι σήμερα ανώνυμε ποδοσφαιριστή.
Σε σένα που μέχρι τώρα ζούσες με την αγωνία πως μιά μέρα θα σπάσει η φούσκα, θα πάθουν τα νεφρά σου, θα χτυπήσει μπιέλες ο προστάτης σου, θα λεκιάσεις το σορτσάκι σου – και όχι από χώμα, γιά να σου πω να μην ανησυχείς πιά.
Η λύση βρέθηκε και ακούει στο όνομα «πεντάλεπτη αποβολή».
Η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ προσανατολίζονται λέει να καθιερώσουν και ένα τρίτο μέτρο πειθαρχικού ελέγχου, εκτός απ την κίτρινη και την κόκκινη κάρτα.
Αυτό θα είναι η πεντάλεπτη απομάκρυνση εκ του αγωνιστικού χώρου κάποιου…ολίγον απείθαρχου (πως λέμε ολίγον έγκυος; ).
Φήμες πως το μέτρο θα επεκταθεί σε επόπτες και διαιτητές γιά να διαψευστεί πλέον η γνωστή ρήση του Ακη Ζήκου, καθίστανται ανυπόστατες.
Προς τι παρόν, αυτό που μένει είναι:
Ρίξε μιά κλωτσιά και τράβα το καζανάκι!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

παγκόσμιο ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα 10+1 χαρτάκια της Πανίνι που δεν θα ανταλλάζαμε ποτέ

Η Δευτέρα είναι η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας, αν όμως είσαι τυχερός κι έχεις καλούς συνεργάτες μπορούν να σου υποδείξουν τρόπους να την κάνεις λίγο πιο χαρούμενη, όπως για παράδειγμα μπαίνοντας σε αυτή την ιστοσελίδα για να επιλέξεις τα αγαπημένα σου ποδοσφαιρικά στίκερς. Η αρίθμηση είναι για καθαρά διαδικαστικούς λόγους και σε καμία περίπτωση δεν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλα είναι σχετικά

Μπορεί να θυμίζουν το ανέκδοτο με την ομάδα πόλο των Ποντίων που πανηγύριζε μετά από μια συντριβή γιατί δεν πνίγηκε κανείς, μπορεί σ’ έναν άσχετο η εικόνα μερικών εκστασιασμένων ποδοσφαιριστών που πανηγυρίζουν σαν τρελοί ένα γκολ που απλά μείωσε το σκορ σε 1-3 να φαίνεται αστεία, μπορεί στα επόμενα δυο παιχνίδια με τους Ισπανούς και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *