Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο λαός στην εξουσία


«Σήμερα με αίτηση του μετόχου κ. Δάβαρη είχαμε ένα συμβούλιο και συζητήσαμε ορισμένα θέματα. Όλα τα προβλήματα επιλύθηκαν και οι παρεξηγήσεις και είμαστε ενωμένοι απόλυτα σε όλα τα θέματα η ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης».

Από gazzetta.gr

Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας αμέσως μετά το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο και εγώ τουλάχιστον αισθάνομαι υπερήφανος γιατί η ομάδα μου διοικείται δημοκρατικά και ο κάθε μέτοχος (μικρός ή μεγάλος δεν έχει σημασία) μπορεί να ζητάει την σύγκλιση διοικητικού συμβουλίου.
Μπάχαλο είναι ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό, το πρωτάθλημα έχει πετάξει, το μεταγραφικό «σαφάρι» του Δεκεμβρίου το έφαγαν τα θηρία, οι παίκτες ασχολούνται με το μπαλέτο και την ρυθμική, οι Γιαννακόπουλοι πάσχουν από σύνδρομο οξείας λαβαρικής ανεπάρκειας, αλλά αν ο κύριος Δάβαρης δεν ζητούσε την σύγκλιση ΔΣ μάλλον δεν θα μιλούσαν όλοι αυτοί ούτε απ το τηλέφωνο.
Τί να πω λοιπόν.
Συγχαρητήρια στον κύριο Δάβαρη.
Κι ας μην τον ξέρω τον άνθρωπο…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Δεμένος πάνω στο άλογο

Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ο κάθε οπαδός στη σχέση του με έναν ποδοσφαιριστή. Αν σταδιακά αναπτύσσει μια σχέση αγάπης (ή κι απέχθειας) ή πάντα υπάρχει η στιγμή, το γεγονός που γέρνει την πλάστιγγα και καθορίζει μια παντοτινή συναισθηματική σχέση (η οποία βέβαια συνήθως είναι μονομερής). Νομίζω στη δική μου περίπτωση είναι συνδυασμός. Μια σχέση που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο μυαλό του Κλαούντιο Ρανιέρι και όχι μόνο

Είναι γνωστό ότι στο sombrero κάνουμε πρώτα απ’όλα ρεπορτάζ, αλλά αυτή τη φορά ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Υπερβαίνοντας τα καθιερωμένα, αυτή τη φορά μπήκαμε στο μυαλό 8 μεγάλων προσωπικοτήτων της εγχώριας και της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής και σας παρουσιάζουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις (ίσως όχι και τόσο) ενδόμυχες σκέψεις τους. Ξεκινάμε λοιπόν και ιδού: Ο επιτυχημένος Κλαούντιο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *