Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η Βία δεν είναι Λύση, η Λία όμως είναι Βίσση

Όσο τα επεισόδια στα γήπεδα αντιμετωπίζονται με γραφικές, ‘πελατοχαιδευτικές’ ανακοινώσεις, ελάχιστες συλλήψεις για το θεαθήναι και αστεία πρόστιμα, την κατάληξη των οποίων κανείς δεν ξέρει, όσα σποτάκια – αμφιβόλου αισθητικής – κι αν γυρίσεις, δεν θα καταφέρεις τίποτα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η Νιγηρία, ο Κανού και το ποδόσφαιρο ως Ολυμπιακό σπορ

Σε πλήρη αντίθεση με μεγάλη μερίδα του ποδοσφαιρικού κοινού λατρεύω το Ολυμπιακό τουρνουά. Το ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό τουρνουά. Ηλικιακά μπορώ και θυμάμαι – σχεδόν τα πάντα – απ’ την Ολυμπιάδα της Ατλάντα του 1996. Είχα παρακολουθήσει και αυτή της Βαρκελώνης αλλά εκτός απ’ την Πατουλίδου, τον Πύρρο Δήμα, τους “φούριας ρόχας” και τα μαγικά της dream […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ένοχη απόλαυση ενός κακού προτύπου: Ο Ρομάριο που λάτρεψα

Λίγες μόλις μέρες πριν την βράβευση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη ‘Χρυσή Μπάλα’ διάβαζα στην Αγγλική έκδοση της ‘As’ μια πραγματικά εντυπωσιακή καταγραφή του αυστηρού προγράμματος αποθεραπείας που ακολουθεί ο Πορτογάλος μετά από κάθε παιχνίδι ώστε να μεγιστοποιήσει κι άλλο τα φυσικά του προσόντα και να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες τραυματισμών: συγκεκριμένα φαγητά, καθορισμένες εναλλαγές ζεστού […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6 σχόλια σχετικά με το “Η Βία δεν είναι Λύση, η Λία όμως είναι Βίσση”

  1. Ο/Η Elaith λέει:

    Για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε αρκετά το σποτάκι και η αισθητική του (αν και ο Αντωνάκης θα έριχνε μια καράτε κιντ κλωτσιά και θα γλίτωνε), αλλά επί της ουσίας έχεις δίκιο.

  2. Ο/Η charlie λέει:

    Το βίντεο είναι καλοφτιαγμένο. Αλλά όταν φέρει την “υπογραφή” της ΣΟΥΦΡΟΛΙΓΚΑΣ η οποία δεν πήρε κεφάλια στο πρόσφατο ματς της Τούμπας (και σε παλαιότερα, απλώς επειδή συνέπεσε με αυτό η διανομή του…) όπου έγιναν τα πάντα, με πιάνουν ακράτητα γέλια.
    Αρχίστε να κλείνετε γήπεδα, για να νιώσουν το δάχτυλο οι ομάδες διότι διαφορετικά θα στέλνουν συγχαρητήριες ανακοινώσεις στον κόσμο τους (τον υπέροχο πάντα, έτσι;) και παίχτε και το βίντεο να φανεί ότι “μάγκεsh… μέχρι εδώ ήταν, τέλος ο χαβαλές και οι ομορφιές”.
    Αλλά που;;; Στην ΣΟΥΦΡΟΛΙΓΚΑ;;;; Πλάκα κάνουμε;;;

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Βασικά, εγώ στα πρώτα δυο πεσίματα φώναξα “μπέναλντι”!

  4. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Το “αστειο” ειναι οτι κοψαν στο μονταζ τον Κονσεισαο…

  5. Ο/Η duendes λέει:

    Δεν τον κόψανε!
    Απλά δεν φαίνεται, γιατί είναι στο ..βάθος και πλακώνεται στο ξύλο. 🙂

  6. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Πιστεύω άγγιξε τους απανταχού χούλιγκανς…
    Από αύριο τέρμα οι Μαλαματίνες-ακόντια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *