Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο


Το blog αυτό δεν έκρυψε ποτέ την συμπάθειά του γιά τον Λιονέλ Μέσσι. Ετσι δεν θα μπορούσε να μην δημοσιεύσει την είδηση γιά τον επικείμενο γάμο του.
Σύμφωνα λοιπόν με την αργεντίνικη εφημερίδα La Capital, ο Λίο θα παντρευτεί με την εκλεκτή της καρδιάς του Antonella Roccuzzo, στην γεννέτειρά τους το Ροζάριο, προς το τέλος του 2010.
Η Αντονέλλα είναι 19 χρονών, ανηψιά ενός πολύ στενού φίλου του Λιονέλ και συμπαίκτη του την περίοδο 1995-2000 στους Newell’s Old Boys, του Lucas Scaglia.
Είναι και η ίδια φανατική οπαδός της ομάδας και γνώριζε τον Μέσσι απ τα 5 του χρόνια.
Το ζευγάρι δεν έδειξε να ενοχλείται από την δημοσιοποίηση της σχέσης του.
Νωρίτερα, στην αρχή της εβδομάδας, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, δήλωνε στην Mundo Deportivo:
«Είμαστε μαζί περίπου ένα χρόνο, αλλά όσοι μας βλέπουν θεωρούν πως είναι κάτι φυσιολογικό. Ποιός να πίστευε πως υπήρχαν παπαράτσι στο καρναβάλι του Sitges; (μιά μικρή επαρχιακή πόλη στην Καταλωνία). Εάν εμείς δεν είχαμε πάει εκεί, κανείς δεν θα ήξερε τίποτα. Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Εξελίσομαι συνέχεια σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος. Και η Antonella με βοηθά πολύ σ αυτό. Γνωριζόμαστε από τότε που ήμουν πέντε χρονών, είναι ανηψιά του καλύτερου φίλου μου, και είναι από το Rosario όπως κι εγώ. Με είδε να μεγαλώνω και την είδα να μεγαλώνει. Οι οικογένειές μας γνωρίζουν η μια την άλλη, επομένως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.”, κατέληξε ο Λίο επιβεβαιώνοντας με τον πιό ξεκάθαρο τρόπο τις φήμες.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι τίμιοι δεν πάνε μπροστά

Πριν λίγες μέρες είχαμε ασχοληθεί με τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο με βάση ένα άρθρο του Economist. Ψάχνοντας λίγο περισσότερο έπεσα πάνω στην ιστορία του Μάριους Ποστολάτσε που άξιζε για να αναφερθεί ξεχωριστά από το υπόλοιπο κείμενο. Ο Μάριους λοιπόν είναι ένας Ρουμάνος χαφ από την Τιμισοάρα που δεν έχει κάνει και καμιά σπουδαία καριέρα, αλλά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ωδή στον διαφορετικό Γκαμπριέλ Μπατιστούτα

Ας υποθέσουμε ότι είσαι με παρέα και παίζεις το γνωστό επιτραπέζιο “Ταμπού”. Για να μην έχεις κρεβατομουρμούρα παίζεις στην ίδια ομάδα με τον κολλητό και αφήνετε τις γυναίκες μεταξύ τους. Έρχεται η λέξη (ας πούμε ότι είναι μία): “Αργεντινός ποδοσφαιριστής”. Οι πρώτες λέξεις που θα σκεφτεί κανείς είναι κοντός, μελαχρινός, γρήγορος, ντριμπλαδόρος, με αλητοχαιτικό. Ο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *