Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Στήνονται παιχνίδια στην Β’ εθνική; *

Διακόπτουμε για λίγο την ενασχόληση μας με την πολυδιαφημισμένη, αμόλυντη και γκλαμουράτη Σούπερ Λιγκ, για μια είδηση που μας έρχεται κατ’ ευθείαν από τον βούρκο της Β’ εθνικής.

Ο Χελένιο Χερέρα της Ελλάδας – στα ιστορικά εκείνα χρόνια με την Προοδευτική -, Σούλης Παπαδόπουλος παραιτήθηκε από τον πάγκο του, αδιάφορου πλέον στο πρωτάθλημα, Πιερικού, λόγω διαφωνιών με τον γενικό αρχηγό της ομάδας. Στην ύστατη ατάκα του, ο Σούλης ανέφερε:
Πέρσι, ανέλαβα την ομάδα όταν βρισκόταν σε δύσκολη θέση και πετύχαμε με τους ποδοσφαιριστές την παραμονή. Στο φετινό πρωτάθλημα αφήνω την ομάδα στην πρώτη εξάδα κι ίσως τελικά ο λόγος της διαφωνίας μου με τον κ. Σατσίδη είναι ότι εγώ θέλω πάντα νικήτρια.”

* Παίρνουν φακελάκια οι γιατροί; Eίναι τα βυζιά της Φαρμάκη ψεύτικα; Μπαίνουν τα κομματόσκυλα με μέσο σε καλές θέσεις;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τάκης Λουκανίδης: Ο άνθρωπος που έκανε τα πάντα

Τις δεκαετίες του ’50 και του ’60 υπήρχαν ένα σωρό ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε πολλές -και διαφορετικές- θέσεις με αρκετή μάλιστα επιτυχία. Ο πλάγιος μπακ άλλαζε θέση και πήγαινε στην επίθεση ως εξτρέμ, ο στόπερ ανέβαινε στο κέντρο και ο κεντρικός χαφ γίνονταν δεύτερος (και τρίτος πολλές φορές) σέντερ φορ. Όλα αυτά μοιάζουν να έχουν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα κλεμμένα αρχεία του Ιβάν

“Το ρωσικό σάιτ “yuga.ru” αναφέρει ότι οι γνωστοί χάκερ κατάφεραν και υπέκλεψαν το e-mail του Ιβάν Σαββίδη και έχουν θέσει προς πώληση περισσότερες από 12.000 συνομιλίες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με τους συνεργάτες του από το 2009 ως το 2015!” – Sportdog.gr Αυτή είναι η είδηση που κυκλοφόρησε στα αθλητικά σάιτ την Παρασκευή. Το Σομπρέρο, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *