Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Χέρι-χέρι, χέρι-χέρι με τον αλαφροχέρηηηηηηηηη!!!


Αν έχουν να επιδείξουν κάτι πρωτότυπο τα φετινά play offs του ελληνικού πρωταθλήματος (;) δεν είναι άλλο από την ευκολία με την οποία Νταμπιζάδες και Αλεξόπουλοι απλώνουν τις χερούκλες τους μέσα στην περιοχή, χωρίς προφανή χρηστική αιτία.
Ετσι τους την κάρφωσε βρε αδερφέ…
Μέχρι την επόμενη φορά που κάποιος εξ αυτών ή κάποιος άλλος θα σηκώσει το χέρι για να φωνάξει «ταξί», παραμένω πεισματικά αδιάφορος.

ΥΓ. Στο Μεστάγια αδερφές μου, στο Μεστάγια!!!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ΑΕΛ, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Πόσο καλά ξέρεις το ντέρμπι των αιωνίων;

Από το 1930, όταν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, μέχρι και σήμερα, τα ντέρμπι των αιωνίων καθηλώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των φιλάθλων της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Ακόμα και όταν δεν είναι καλά παιχνίδια (κάτι όχι σπάνιο) ή δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, το γόητρο και η ανάγκη για νίκη επί του αντιπάλου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα 8 καλύτερα χαμόγελα του Μακόλει Κρισάντους

Οι πραγματικά μεγάλοι ξεχωρίζουν από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Το βάδισμα του Κριστιάνο πριν την εκτέλεση του φάουλ, το κασκέτο του Τσεχ, η βγαλμένη γλώσσα μετά το γκολ του ντελ Πιέρο, το φίλημα της βέρας του Ραούλ και του Βασίλη Τσιάρτα. Στην Ελλάδα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Χέρι-χέρι, χέρι-χέρι με τον αλαφροχέρηηηηηηηηη!!!”

  1. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    “δεν είναι άλλο από την ευκολία με την οποία Νταμπιζάδες και Αλεξόπουλοι απλώνουν τις χερούκλες τους μέσα στην περιοχή, χωρίς προφανή χρηστική αιτία”

    😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *