Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Άνοιγμα

sportday-osfp

Το οικονομικό άνοιγμα είναι η αιτία για το… άνοιγμα σε νέους επενδυτές. Δεν νομίζω βέβαια κανείς να πίστευε ότι του ήρθε του Σωκράτη μια ωραία μέρα να βάλει κι άλλους στο παιχνίδι (μιλάμε για τον άνθρωπο που θέλει να κάνει παιχνίδι μόνος του) γιατί διάβασε στην Μαντάμ Φιγκαρό ότι φέτος φοριέται η πολυμετοχικότητα. Απλά τα λαλίστατα παπαγαλάκια είχαν ερμητικά κλειστό το στόμα τους εδώ και καιρό, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις όπου η κινδυνολογία έδινε και έπαιρνε…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μάκης ‘Big Mac’ Ψωμιάδης: Τα tweets

Σύμφωνα με μια είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα σε όλα τα αθλητικά σάιτ ο Μάκης Ψωμιάδης, γνωστός στην πιάτσα και ως “Μάκαρος”, δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Ακολουθούν μερικά tweets από κάποια από τα ‘κατορθώματα’ του τα τελευταία χρόνια. Για τις προηγούμενες δεκαετίες μπορεί να ανατρέξει κανείς σε αστυνομικές αναφορές, μαρτυρίες από τη χούντα και αθλητικές εφημερίδες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πώς να αποκτήσουν ενδιαφέρον τα πλέι-οφ

Τα πλέι-οφ στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν μια ακόμα φαεινή ιδέα των παραγόντων της χώρας μας για να μπορέσουν να βάλουν κανένα φράγκο στην τσέπη με το πρόσχημα του αυξημένου ενδιαφέροντος. Παρ’ ότι το έπαθλο είναι σχετικά σημαντικό (προκριματικά CL), τα πλέι-οφ περνούν σε μεγάλο βαθμό αδιάφορα. Οι περισσότεροι οπαδοί ασχολούνται με τις μεταγραφές και τις […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

14 σχόλια σχετικά με το “Άνοιγμα”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Καλά, εγώ είμαι λίγο επιφυλακτικός με τέτοιου είδους…αποκλειστικότητες γιατί δεν ξέρω από τί πηγές προέρχονται αυτά τα στοιχεία.
    Οταν υπάρχουν διαπραγματεύσεις γιά πωλήσεις μετοχικών πακέτων, παίζονται διάφορα παιχνίδια.
    Απ ότι καταλαβαίνω πάντως, οι πληροφορίες αυτές πρέπει να δόθηκαν απ την πλευρά Μαρινάκη.

  2. Ο/Η xristos λέει:

    Καλά είναι για γέλια οι άνθρωποι.
    Αλλά το έχουν στήσει καλά. Όπως κάνουν πάντα. Και με την αεκ και τώρα και αλλού. Πετούν ένα νούμερο (63) με τεράστια γραμματοσειρά, γράφουν και τη λέξη “άνοιγμα” (που είναι προσεκτικά επιλεγμένη).
    Πάω για χρεοκοπία σκέφτεται ο μέσος οπαδός, θα ρθει ο μαρινάκης κι ο γλου να μας σώσουν. Ο κόκαλης πουλάει το μαγαζί γιατί δε βγαίνει οικονομικά σου λέει.
    Άμαν ήταν έτσι η ρεάλ κι η τσέλσι θα πήγαιναν για φούντο.

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Εγώ πάντως μιά απορία την έχω.
    Αν ισχύει πως ο Ολυμπιακός έχει πάρει δάνειο (λέω αν), με τί εγγύηση το πήρε;
    Με το καλό πρόσωπο του προέδρου του;
    Μήπως μπαίνουν στο παιχνίδι και τα περιουσιακά του στοιχεία; Δεν ξέρω ακριβώς πώς δανείζονται στην Ελλάδα οι Ανώνυμες Εταιρείες. Οποιος ξέρει ας μας διαφωτίσει παρακαλώ

  4. Ο/Η Elaith λέει:

    Μπορεί τα νούμερα να είναι φουσκωμένα, αλλά ότι υπάρχει άνοιγμα και μάλιστα σημαντικό είναι αλήθεια. Είχε ακουστεί (αλλά περάσει στα ψιλά) πολύ πριν προκύψει ο Μαρινάκης…

  5. Ο/Η xristos λέει:

    Ναι αλλά όλες οι ΑΕ ανοίγονται αναγκαστικά. Για να έχεις έσοδα πρέπει να επενδύσεις. Και να δανειστείς. Ας έχεις όσα χρέη θέλεις. Αρκεί να τα εξυπηρετείς.
    Χωρίς να το γνωρίζω με σιγουριά αλλά μου φαίνεται απίθανο να ζητήθηκαν εγγυήσεις απ τον κόκαλη. Από μόνες τους οι τράπεζες θα σφάζονταν για να τον δανείσουν.

  6. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Ναι αλλά εδώ δεν δανείζουν τον Κόκκαλη
    Δανείζουν την ΠΑΕ Ολυμπιακός

  7. Ο/Η xristos λέει:

    Το ίδιο πράγμα είναι. Αν έχεις απέναντι σου έναν επιχειρηματία με τέτοια οικονομική επιφάνεια, ας μην πω τί κάνεις για να του δώσεις δάνειο ακόμα κι αν αποφασίσει να ανοίξει περίπτερο.

  8. Ο/Η balkou λέει:

    Τα πράγματα είναι απλά… Αν μια ομάδα έχει έλλειμα χρήσης (σε κάθε χρήση) του τύπου των 3εκ (δε σας λέω για 5-10εκ/ χρήση) αυτό σημαίνει ότι από κάπου πρέπει να βρεθούν αυτά τα λεφτά. Είναι από δάνειο? Για 1-2-3 χρονιές ΟΚ, όχι όμως επ’ άπειρον. Ή θα πρέπει να πουλήσεις κάποιον παίκτη ή θα πρέπει να κάνεις μαμάτες χρονιές στην Ευρώπη για να πάρεις χρήμα.

  9. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Σωστό είναι αυτό, αλλά και πάλι δεν νομίζω να μην κρατάνε τις πισινές τους οι τράπεζες…

  10. Ο/Η Elaith λέει:

    Ίσως λόγω της κρίσης να μη δανείζουν με την ίδια ευκολία όπως παλαιότερα.

  11. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Πέρυσι πρέπει να δανείστηκε, ή ακόμα πιό παλιά 😉

  12. Ο/Η xristos λέει:

    Εντωμεταξύ τα συζυτάμε όλα αυτά και δεν έχω βρεί ούτε ένα δημοσιευμένο οικονομικό στοιχείο της παε…
    Επίσης balkou στην ελλάδα βρισκόμαστε…αν είσαι μεγάλη παε όσα και να χρωστάς…:P

  13. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Εγω δεν πιστευω οτι ο Θειος δανειζεται απο τραπεζες. Ολα αυτα που αναφερονται σαν δανεια προφανως θα ειναι ταμειακες διευκολυνσεις του ιδιου προς την παε ολυμπιακος.
    με λιγα χερια απο την αριστερη τσεπη πανε στην δεξια, μονο που η αριστερη τσεπη τα θελει παλι πισω. Για αυτο και η ΑΜΚ…

  14. Ο/Η balkou λέει:

    Χρίστο, εξαρτάται που τα χρωστάς… Άλλο τα χρέη στο Δημόσιο κι άλλο σε τράπεζα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *