Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η υγεία πάνω απ’ολα

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα ανέρχεται σήμερα σε 2.928.Η Αργεντινή είναι η τρίτη χώρα στον κόσμο (94 νεκροί) που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία της νέας γρίπης Α (Η1Ν1), μετά τις ΗΠΑ (170 νεκροί) και το Μεξικό (121 νεκροί).

Οι αρχές της Αργεντινής έκλεισαν πρόσφατα νωρίτερα τα σχολεία για τις καλοκαιρινές διακοπές ή ακόμη έκλεισαν αίθουσες θεαμάτων για να περιορίσουν την εξάπλωση της νόσου. (Πηγή: ΑΠΕ)

Κάτι σχετικό διάβασε και ο οπαδός της Βραζιλιάνικης Κρουζέιρο, και αποφάσισε να ..προστατεύσει την υγεία του για να παρακολουθήσει τον πρώτο τελικό του Λιμπερταδόρες (a.k.a Champions League της Λατινικής Αμερικής).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η φωτογραφία της εβδομάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Όταν παγώνει ο Χρόνος

(Φωτογραφία: Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου, 19/2/14) Η παραπάνω φωτογραφία θα μπορούσε να είναι ένα τέλειο παράδειγμα σε ένα μάθημα κάποιου σεμιναρίου φωτογραφίας σχετικά με τον μικρό χρόνο έκθεσης ή, εναλλακτικά, μια καλή αφορμή για να γράψω κάτι, έστω μικρό, που δεν έχει καμία σχέση με ποδόσφαιρο απλά και μόνο γιατί ο μηχανισμός συνειρμών στο κεφάλι μου λειτουργεί […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *