Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η υγεία πάνω απ’ολα

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα ανέρχεται σήμερα σε 2.928.Η Αργεντινή είναι η τρίτη χώρα στον κόσμο (94 νεκροί) που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία της νέας γρίπης Α (Η1Ν1), μετά τις ΗΠΑ (170 νεκροί) και το Μεξικό (121 νεκροί).

Οι αρχές της Αργεντινής έκλεισαν πρόσφατα νωρίτερα τα σχολεία για τις καλοκαιρινές διακοπές ή ακόμη έκλεισαν αίθουσες θεαμάτων για να περιορίσουν την εξάπλωση της νόσου. (Πηγή: ΑΠΕ)

Κάτι σχετικό διάβασε και ο οπαδός της Βραζιλιάνικης Κρουζέιρο, και αποφάσισε να ..προστατεύσει την υγεία του για να παρακολουθήσει τον πρώτο τελικό του Λιμπερταδόρες (a.k.a Champions League της Λατινικής Αμερικής).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η φωτογραφία της εβδομάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ξεχωριστή στιγμή του Τζόντζο Σέλβι

  Ο Τζοντζο Σέλβι έχει μόλις σκοράρει ένα πανέμορφο γκολ μέσα στο Άνφιλντ. Ο Τζοντζο Σέλβι σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο Τζοντζο Σέλβι αρνείται χαρακτηριστικά να το πανηγυρίσει. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ τον χειροκροτούν. Δεν μπορώ να ξέρω πόσο μεγάλη καριέρα θα κάνει τα επόμενα χρόνια ο Σέλβι, ούτε αν θα μας αναγκάσει να ασχοληθούμε κι άλλη φορά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είναι θεοί αυτοί οι Άγγλοι

Δυο (ακόμα) λόγοι για τους οποίους λατρεύουμε να ασχολούμαστε με τους Άγγλους: 1. Γιατί στο παιχνίδι που έκρινε το ποια ομάδα θα ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ και το οποίο διεξήχθη στο Γουέμπλει, η Κρίσταλ Πάλας και η Γουότφορντ μάζεψαν 82.025 (ογδόντα δυο χιλιάδες και είκοσι πέντε) ανθρώπους στην κερκίδα, προσφέροντας μας όμορφες φωτογραφίες όπως αυτή του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *