Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τί μέρα είναι αύριο ;;;

mellon

Οι θερινές συνεντεύξεις παικτών χρειάζονται γιά να μαθαίνουμε τίποτις καινούργιο, κατιτίς που δεν μας έχουν γράψει οι δημοσιογράφοι μέχρι τώρα και που αφορά τα εσώψυχα των ποδοσφαιριστών, τα πιστεύω τους, τη γνώμη τους γιά διάφορα πράγματα κουλουπού κουλουπού.

Συνήθως τέτοιες συνεντεύξεις καταντούν βαρετές, αφού τα μόνιμα ερωτήματα έχουν σχέση με το κλίμα στην ομάδα και το πόσο βαρειά είναι η προετοιμασία, ενώ και οι απαντήσεις δεν κερδίζουν βραβείο πρωτοτυπίας.

Να όμως που ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος του gazzetta.gr πέτυχε διάνα, ρωτώντας τον Ματίας Μπίαρσμιρ μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

– Αισθάνεσαι κουρασμένος;
«Όχι σε καμία περίπτωση. Είναι αρκετά διασκεδαστικό αυτό που γίνεται εδώ. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και σε αυτό βοηθούν όλοι».

– Έκανες το ντεμπούτο σου κόντρα στη Χοφενχάιμ
«Χάσαμε με 0-1, έπαιξα το τελευταίο εικοσάλεπτο, αλλά πιστεύω πως τα πήγα πολύ καλά, κέρδισα μονομαχίες και τα πήγα καλά στο πρέσινγκ»

– Οι διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με την Γκέτεμποργκ;
«Είναι διαφορετικό το παιχνίδι μας, είναι περισσότερο ένας εναντίον ενός»

– Ο τραυματισμός σου στο μηρό;
«Αισθάνομαι πολύ καλά, δεν αντιμετωπίζω ενοχλήσεις και το ελέγχω συχνά»

– Πότε θα επιστρέψετε στην Ελλάδα;
«Δευτέρα έχουμε το φιλικό με την Γκλάντμπαχ και την Τρίτη θα επιστρέψουμε στην Αθήνα».

Ετσι ακριβώς αγαπητοί μου φίλοι. Ο ταλαντούχος Σουηδός ποδοσφαιριστής γνώριζε ποιό είναι το επόμενο φιλικό της ομάδας και πότε η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα!

Ποιός να το περίμενε άραγε!!!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κι αν τελικά δεν σου αρέσει πραγματικά το ποδόσφαιρο;

Κλασσική μέρα που αρχικά όλοι συμφωνούν ότι το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο και μετά μαλώνουν για το ποιανού θα είναι το κόκκαλο. — el sombrero (@sombrerogr) February 25, 2015 Έφτασε για μια ακόμα χρονιά αυτή η περίοδος που κάτι άσχημο έχει συμβεί και όλη η χώρα είναι απογοητευμένη με το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπουδήποτε κι αν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σωστή σύνθεση της κυβέρνησης

Όπως κάθε φίλαθλος κατεβάζει δική του εντεκάδα για την ομάδα, έτσι και κάθε σωστός πολίτης προτείνει τη δική του κυβέρνηση. Το Σομπρέρο έχει σχέδιο για τη διάσωση της χώρας και παρουσιάζει το δικό του ιδανικό κυβερνητικό σχήμα: Υπουργός Οικονομίας: Ευάγγελος Μαρινάκης (δημοτικός σύμβουλος, εντερπρενούρ). Ο κ. Μαρινάκης με μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό, έχει στο ενεργητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Τί μέρα είναι αύριο ;;;”

  1. Ο/Η Miristis Pitogiron λέει:

    Προς υπεράσπιση του gazzeta πάντως, η συνέντευξη έγινε από Σουηδό δημοσιογράφο, για τη Σουηδική (ή Σαουδική κατά Ώρα για Σπορ) εφημερίδα «Goteborg Posten». 🙂

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Α, ρε Σάκης Γκίνας που σας χρειάζεται…

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Μάλιστα.
    Κι έτσι είπαν να μην αφαιρέσουν αυτή την συγκλονιστική λεπτομέρεια γιά να μην λογοκρίνουν τον Σουηδό συνάδελφο 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *