Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Προς κύριο Κώστα Αντωνίου, ενταύθα

oleguer

Εμαθα πως στο φιλικό της ΑΕΚ με την Μαγιόρκα και οι τυφλοί είδαν ποιός είν αυτός ο Αντουρίθ με την στραβή τη μύτη που ήταν στην τελευταία αράδα του μπακαλοτέφτερου του Αντωνίου.
Εγώ πάντως επειδή αγαπάω τον Κωστάκη και συμπάσχω μαζί του με τους γρίφους που τον βάζει να λύσει ο Τεν Κάτε ζητώντας του κατά καιρούς στόπερ που να παίζουν και δεξιά θα του μαρτυρήσω απόψε πως αυτό που ψάχνει ο γεννημένος νικητής προπονητής του, υπάρχει στην τηλεφωνική του ατζέντα και μπορεί να έρθει εύκολα κοντά του.
Πλάκα του κάνει ο Σουριναμέζος του τελειόφοιτου του Πολιτικού της Νομικής αγαπητοί μου φίλοι. Αφού από πέρυσι θα μπορούσε να φέρει στον Παναθηναϊκό ένα δικό του παιδί, τον Ολεγκέρ Πρέσας Ρενόμ. Ομως πέρυσι ο Τεν Κάτε έψαχνε στόπερ που να παίζει και αριστερά κι έτσι η ιδέα απόκτησης του Καταλανού αμυντικού εγκαταλήφθηκε.
Ο Ολεγκέρ κατέληξε στον Αγιαξ όπου δεν πολυχρησιμοποιήθηκε απ τον Φαν Μπάστεν. Οσο γιά φέτος, ο καινούργιος προπονητής του Αίαντα Μάρτιν Γιόλ δεν τον έχει χρησιμοποιήσει καθόλου στις 3 πρώτες αγωνιστικές της Eredivisie.
Βέβαια, δεν πρόκειται γιά κάτι σπουδαίο. Ενα στόπερ της σειράς είναι, όχι σαν τον Καντέ, είναι και μεγάλος στα 29 του χρόνια, όσο γιά δεξιά κατέκτησε ένα Champions League το 2006 παίζοντας εκεί στη θέση του μόνιμα τραυματία Μπελέτι.
Σίγουρα δεν θα βρίσκεται ούτε καν στην πρώτη σελίδα του μπακαλοτέφτερου του Κωστάκη …

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δώσε μου μεταγραφές, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια μικρή προσωρινή νίκη

Ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού στο αγγλικό μεταγραφικό παζάρι είναι ο Τζον Στόουνς. Η αλήθεια είναι ότι τον θεωρώ αρκετά αδούλευτο και υπερτιμημένο, αλλά σε ένα πρωτάθλημα που ο Τζόνι Έβανς πωλείται με 6 εκατομμύρια λίρες δεν μπορείς να πεις πολλά. Ο Στόουνς είναι ακόμα άγουρος και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι βρίσκεται […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάποτε με τον Άγιαξ

Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Δεν έχει μισό χρόνο που αν ρωτούσες 100 οπαδούς του Παναθηναϊκού δύσκολα θα πετύχαινες κάποιον ικανοποιημένο που θα στήριζε τον Αντρέα Στραματσόνι. Το ότι ο Ιταλός κατάφερε και κράτησε τη θέση του στην προπονητοφάγα Ελλάδα (άσχετα αν στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχε δίκιο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8 σχόλια σχετικά με το “Προς κύριο Κώστα Αντωνίου, ενταύθα”

  1. Ο/Η Elaith λέει:

    Πολύ μέτριος παίκτης ο Ολεγκέρ. Και άντε στην Μπάρσα λες ήταν οι παιχταράδες οι άλλοι και φαινόταν έτσι. Στον Άζαξ μια από τα ίδια ήταν (και μιλάμε τώρα για τραγική άμυνα).

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Μέτριος με ποιά κριτήρια;
    Με κριτήρια Καντέ και Σαριέγκι;
    Μιά χαρά παίκτης είναι ο Ολεγκέρ γιά ελληνικές ομάδες. Στον Αγιαξ σχεδόν δεν έπαιξε καθόλου κατά συνέπεια δεν ευθύνεται γιά τις αμυντικές επιδόσεις της ομάδας

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Απ’ ότι βλέπω (μπορεί να είναι και λάθος) έπαιξε σε 19 αγώνες πέρσι, δεν το λες και λίγο. Επειδή ακριβώς τον έχω δει στην Ολλανδία το λέω ότι είναι μέτριος. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι ομάδες που αντιμετωπίζει ο Άγιαξ (πλην των 2-3 μεγάλων) με αυτές της Ελλάδας.
    Είναι μέτριος με τα κριτήρια μιας ομάδας που υποτίθεται είναι επιπέδου CL και κάνει πρωταθλητισμό σε χώρα επιπέδου Ελλάδας. Δεν σημαίνει ότι επειδή κρίνεις ως μέτριους τους ήδη υπάρχοντες, ένας ακόμα μέτριος θα λύσει το πρόβλημα.
    Είναι σαν να μου λες “προτιμάς να πεθάνεις από απαγχονισμό ή από μαχαίρι;”
    🙂

  4. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Αν τον έχεις δει πάω πάσο.
    Πάντως μέχρι το 2007 δεν ήταν μέτριος σαν στόπερ ακόμα και γιά τα κριτήρια της Primera.
    Δηλαδή εννοώ πως ήταν καλύτερος απ όλα τα στόπερ που παίζουν τώρα στην Ελλάδα (το τώρα το τονίζω γιατί έφυγε ο Κυργιάκος)

  5. Ο/Η Elaith λέει:

    Αυτός ο Καντέ τόσο χάλια είναι; Τον είχα δει στο πρώτο ματς με τους Τσέχους και ήταν όντως κακός.

  6. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Κοπλιμεντάρεις βλέπω 🙂

  7. Ο/Η Elaith λέει:

    ΧΑΧΑΧΑ

    Εννοώ, είναι γενικά έτσι; Δεν τον έχω δει σε άλλο ματς γι’ αυτό.

  8. Ο/Η sadi λέει:

    Παιδια για ποιον Αντωνιου μιλαμε; Για ποιους σκαουτερ; Στο εξωτερικο ειναι επαγγελμα, στην Ελλάδα θεση βολέματος “ημετέρων”. Ταξιδάκια, γκομενες και σια. Παρεπιπτόντως ειχα πετύχει τον κ. Αντωνίου σε επαγγελματικο μου ταξίδι στην Ισπανια. Και αυτος σε “επαγγελματικο” ταξιδι για λογαριασμο του ΠΑΟ. Δεν περναγε ΚΑΘΟΛΟΥ ασχημα μπορω να πω. Μα ΚΑΘΟΛΟΥ.

    Τα ιδια ισχυουν σαφως και για τον δικο μας… “σκαουτερ” (ο θεος να τον κανει) Ανδρεα Νινιαδη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *