Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Kαλορίζικο το νέο σπίτι

rojoestadio

Μετά τους τίτλους και τις αγωνιστικές επιτυχίες, το πιο σημαντικό για κάθε οπαδό είναι το δεύτερο σπίτι του, το γήπεδο της ομάδας του. Έτσι, όπως είχε ανακοινωθεί, η Ιντεπεντιέντε έκανε ντεμπούτο στο νέο γήπεδό της κόντρα στην Κολόν. Παρά τα ακριβά εισιτήρια, ο κόσμος γέμισε τις κερκίδες που άνοιξαν και η ομάδα τους αποζημίωσε με το 3-2. Πριν τον αγώνα μια αρκετά κακόγουστη τελετή έλαβε χώρα, αλλά αυτά δεν έχουν και τόση σημασία όταν ο κόσμος γιορτάζει με την καρδιά του.

Το “Εστάδιο Λιμπερταδόρες ντε Αμέρικα”, η φυσική συνέχεια του “Ντόμπλε Βισέρα” που χτίστηκε το 1928 και φιλοξένησε ιστορικές ομάδες και από την Ευρώπη όπως η Ίντερ, ο Άγιαξ του Κρόιφ και η Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι πλέον γεγονός. Στο Youtube κυκλοφορούν πάρα πολλά βίντεο και εμείς επιλέξαμε ένα από αυτά:

Οι οπαδοί της Ιντεπεντιέντε βέβαια δεν θα μπορούσαν να ξεχάσουν και τους καλούς τους… φίλους της Ράσινγκ, η έδρα της οποίας τούς φιλοξένησε ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια. Έτσι, με αφορμή το φιάσκο της υπόθεσης Ματέους (μια που ο Λόταρ ζητούσε παράλογα πράγματα γι’ αυτόν και την πανέμορφη Ουκρανέζα σύζυγό του) σήκωσαν πανό που έλεγε “Ο Γερμανός δεν έρχεται, δοκιμάστε τη Ζούλμα Λομπάτο”. (Η Ζούλμα είναι κάτι σαν την Καρλότα, τραβεστί με καλλιτεχνικής ανησυχίες που κάνει θραύση στις trash εκπομπές της εκεί τηλεόρασης)

Άντε και στα δικά μας κάποτε οι (γηπεδικά) άστεγοι…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, Γήπεδα, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ώρα των προκρίσεων

Η φάση των ομίλων στο Κόπα Λιμπερταδόρες φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της με κάποιους ομίλους να κλείνουν και σε κάποιους άλλους να παραμένει η τελευταία αγωνιστική που θα κρίνει πολλά. Ομάδες όπως η Σάντος, η Ατλέτικο Μινέιρο (που πλέον θα έχει και τον Ανελκά) και η Γκρέμιο έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους πριν την […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εβδομάδα του Πολ Πογκμπά

Γεια σας, είμαι ο Πολ Πογκμπά. Μπορεί να με έχετε ακουστά από το καλοκαίρι όταν διάφορες ομάδες ενδιαφέρονταν για μένα και έδιναν δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ. Τελικά έμεινα εδώ γιατί μου αρέσει. Ο μάνατζέρ μου λέει όμως ότι δεν θα μείνω εδώ για καιρό. Δεν με πειράζει. Ο στόχος μου είναι να εκνευρίζω τον κόσμο με […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *