Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

“Σώστε το τέρμα”

(Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ προσπαθούν με κάθε πιθανό τρόπο να σταματήσουν την πορεία της μπάλας μετά από μια εκτέλεση φάουλ, στον αγώνα της Τετάρτης, με την Πόρτο)

Σε μια χώρα που η αρρωστημένη ποδοσφαιρική της νοοτροπία ξεκινάει και τελειώνει τις περισσότερες φορές στο “είναι σημαντικότερο να μάθεις να καταστρέφεις καλά, παρά να δημιουργείς καλά”, ποδοσφαιρικές φωτογραφίες σαν την παραπάνω – αν και Κυπριακής προέλευσης κι αν και έμμεσα συνδεόμενη με το προηγούμενο συμπέρασμα – πρέπει να κορνιζάρονται  συμβολικά στα γραφεία της Super League αλλά και της ΕΠΟ, ακολουθούμενες από το απόφθεγμα “φύλαγε τα ρούχα σου, για να έχεις τα μισά“.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η φωτογραφία της εβδομάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια θολή πρωταγωνίστρια

Όλα τα βλέμματα πάνω της. Όπως πάντα. Brazil’s Luiz Gustavo, right, and Uruguay’s Edinson Cavani, second right, watch the ball during the soccer Confederations Cup semifinal match between Brazil and Uruguay at the Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Wednesday, June 26, 2013. (AP Photo/Bruno Magalhaes)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια φωτογραφία για καρτ ποστάλ

Το Τρόμσο είναι μια μικρή πόλη, 70.000 κατοίκων, στα βόρεια της Νορβηγίας εκεί που το χιόνι είναι τόσο συνηθισμένο όσο είναι σ’ εμάς ο Ήλιος και οι θερμοκρασίες συνήθως τόσο χαμηλές που τον Ιούλη το θερμόμετρο δεν ξεπερνάει συχνά τους 10 βαθμούς Κελσίου. Η ομώνυμη ομάδα της πόλης υποδέχτηκε προχθές, στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, την Τότεναμ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *