Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η νέα γρίπη στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Δυναμική είσοδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε τις τελευταίες μέρες η γρίπη των ημερών, που ξεχωρίζει από την παλιά κλασσική γρίπη χάρη στην προσφώνηση “Νέα”, μια μέθοδος διαχωρισμού που εφαρμόζεται και από την ομάδα της Νέας Καβάλας, χωρίς φυσικά να υπονοούμε ότι και για τον ερχομό της Νέας Γρίπης φταίει ο Μάκαρος.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όταν κάποιοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω εμφάνισαν συμπτώματα της Νέας Γρίπης. Αμέσως ο Θωμάς Μητρόπουλος, που είναι γνωστός στο πανελλήνιο για την αρρωστημένη μανία του για Υγεία κάθε μορφής, προσπάθησε να λύσει το ζήτημα ψάχνοντας στον Χρυσό Οδηγό για διαθέσιμες υγιείς ομάδες του νομού Αττικής, με σκοπό την γρήγορη εξαγορά τους και την μετονομασία τους σε ‘Αιγάλεω’, ώστε να κατέβει πλήρης η ομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Δυστυχώς γι’ αυτόν, οι έρευνες δεν απέδωσαν καρπούς, καθώς η καταστροφή του Ηλυσιακού είναι πολύ πρόσφατη και δεν έχει προλάβει να την ξεχάσει ο κόσμος. Έτσι, στράφηκε στην ύστατη διαθέσιμη λύση ζητώντας από την ΕΠΑΕ την αναβολή του αγώνα.

Παρά το γεγονός ότι λίγες μέρες αργότερα εμφάνισαν συμπτώματα και παίκτες της δικιάς του ομάδας, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αρνήθηκε να συναινέσει στο αίτημα αναβολής, γιατί πιθανόν έκλεινε μ’ αυτό το παιχνίδι ένα πολλά υποσχόμενο στοιχηματικό παρολί, το οποίο δεν ήθελε να χαλάσει για μερικές μύξες και λίγο πυρετό.

Η κόντρα των δυο ιδιοκτητών μεταφέρθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση της Ένωσης Β’ και Γ’ εθνικής, που ξεκίνησε με σκοπό να αποφασιστεί αν θα αναβληθούν τα παιχνίδια αλλά κατέληξε σε μονομαχία α λα Φαρ Ουέστ μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του αδερφού του Θωμά, Βίκτωρα Μητρόπουλου. Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, η σκηνή ήταν σαν να γυρίστηκε από τον μετρ του είδους, Σέρτζιο Λεόνε, μόνο που η σιγή πριν την ρίψη αντικαταστάθηκε με νεοελληνικά μπινελίκια και αντί για σφαίρες οι δυο άντρες εκτόξευσαν μπουκάλια με νερό. Νικητής αναδείχτηκε ο Βίκτωρας που πέτυχε τον αντίπαλο του χωρίς πρόβλημα, καθώς είχε πολύ πιο εύκολο έργο στην στόχευση.

Στο περιθώριο της μονομαχίας, το αίτημα της αναβολής απορρίφθηκε από τα μέλη της Ένωσης. Τις επόμενες ημέρες όμως, η ΠΑΕ Αιγάλεω ανακοίνωσε γεμάτη ανησυχία πως ο αριθμός των άρρωστων ποδοσφαιριστών αυξήθηκε αισθητά, καταμετρώντας όλους τους αθλητές που εμφάνισαν συμπτώματα της Νέας Γρίπης καθώς κι έναν που φτερνιζόταν συνεχώς λόγω της αλλεργίας του στη βρωμιά. Κάθε είδους.

Με συνοπτικές διαδικασίες οι διασυνδέσεις της πλευράς του Αιγάλεω πέτυχαν τελικά την αναβολή του αγώνα και προκάλεσαν την οργή του Ολυμπιακού Βόλου, που απάντησε με ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Σήμερα όμως, με συγκροτημένη αντεπίθεση των δικών του διασυνδέσεων, ο Αχιλλέας Μπέος ισοφάρισε, αφού η ΕΠΑΕ αποφάσισε το παιχνίδι να διεξαχθεί τελικά την Τετάρτη. Τηρώντας τη σειρά και το πρόγραμμα, το Αιγάλεω εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας τονίζοντας την επικινδυνότητα που υπάρχει αν διεξαχθεί το παιχνίδι με τόσους άρρωστους παίκτες. Η απόφαση για την ώρα δεν έχει αλλάξει, άρα αναμένουμε νέα αντίδραση από την πλευρά του Αιγάλεω. Με βάση το ιστορικό των δυο ιδιοκτητών, κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να παραβλεφθεί, ακόμα και κάποια απειλή πως αν τελικά το παιχνίδι διεξαχθεί, οι παίκτες του Αιγάλεω θα σταυροφιλήσουν, πριν την έναρξη, τους αντιπάλους τους.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Θέλω διακοπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο hard rock Μαρσέλο Σάλας

Μπορεί να έχει φτάσει στα 40 του ο Ματαδόρ, αλλά δείχνει ότι το πάθος το έχει ακόμα. Ο τεράστιος Χιλιανός επιθετικός, μετά από μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες, βρέθηκε για διακοπές στη Δομινικανή Δημοκρατία και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο-καζίνο-σπα Χαρτν Ροκ της Πούντα Κάνα. Μαζί του κι η συμβία του Τζιανέλα Μαρένγκο παρουσιάστρια της Χιλιανής τηλεόρασης. Λίγο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέχρι το τέλος με ψηλά το κεφάλι

Από τότε που πρωτοείδα την κιτρινόμαυρη φανέλα, από τότε που πρωτοπάτησα στη Φιλαδέλφεια, από τότε που είδα τον Δικέφαλο Αετό Μέχρι το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη στο 89′ Μέχρι το ντου των ηλιθίων Μέχρι τις 4αρες και τις 5αρες των μεταμορφωμένων αντιπάλων που παραλίγο να χτυπήσουν πλέι-οφ και τους έπαιζαν στο 1.30 Μέχρι τους ευσυγκίνητους παίκτες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Η νέα γρίπη στο ελληνικό ποδόσφαιρο”

  1. Ο/Η Chris λέει:

    xaxaxaxa duendes kenthses pali!! Fantazomai hdh tous paixtes tou Aigalew na kynhgane tous filoksenoumenous gia na tous filhsoun..xaxaxa
    Geia sou a8anato arwsthmeno-stn kyrioleksia se aythn tn pwriptwsh :p- paragontilikh ths B’e8nikhs. Oxi oti h superleague paei pisw alla tespa..

  2. Ο/Η Antonis λέει:

    xaxaxa

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *