Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Αυτή είναι η τε-τα-ρτη (4η) ανακοίνωση της Ξάνθης για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ανεβασμένη στην επίσημη σελίδα της ομάδας – καθώς για την ώρα κανένας δεν τους έχει ενημερώσει για τις δυνατότητες του twitter. Οι πρώτες τρεις, γραμμένες στην Ελληνική γλώσσα, βγήκαν πριν καν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο! Όπως έχουμε τονίσει και παλιότερα:

“Αν έπρεπε να σημειώσουμε, δέκα λόγους για τους οποίους το πρωτάθλημα μας είναι με διαφορά το πιο cult της ηπείρου, η Skoda Ξάνθη μόνη της, μπορεί άνετα να καπαρώσει την 2η, την 6η και την 10η θέση!”

Η φαντασίωση των υπευθύνων της ομάδας του Πανόπουλου, προφανώς, παραμένει η παρουσία ενός εκπροσώπου του γραφείου Τύπου στις μεταδόσεις των αγώνων, ώστε ανά πάσα στιγμή και μετά την παρακολούθηση κάθε ριπλέι μιας διαιτητικής απόφασης, να ενημερώνει το πανελλήνιο για την επίσημη θέση της ομάδας: “Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη πιστεύει ότι σαφέστατα αδικείται στην φάση που μόλις παρακολουθήσαμε”.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Skoda Ξάνθη, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα 8 καλύτερα χαμόγελα του Μακόλει Κρισάντους

Οι πραγματικά μεγάλοι ξεχωρίζουν από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Το βάδισμα του Κριστιάνο πριν την εκτέλεση του φάουλ, το κασκέτο του Τσεχ, η βγαλμένη γλώσσα μετά το γκολ του ντελ Πιέρο, το φίλημα της βέρας του Ραούλ και του Βασίλη Τσιάρτα. Στην Ελλάδα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H υπαρκτή εξέλιξη του κλαρινογαμπρού (στα χειρότερά της)

To 2011 o Τζόι Μπάρτον ήταν ακόμα παίκτης της Νιούκαστλ και είχε αρχίσει να βάλλει κατά της πρώην του ομάδας. Της Μάντσεστερ Σίτι. Όλα έδειχναν πως οι “πολίτες” θα ήταν η νέα δύναμη στην Αγγλία και το κακό παιδί της Πρέμιερ Λιγκ ως γνήσιος χίπστερ δεν μπορούσε να το αφήσει αυτό ασχολίαστο. Ένα χρόνο νωρίτερα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Η συνήθεια που έγινε λατρεία”

  1. Ο/Η Elaith λέει:

    Τραγικοί…
    Και μιλάμε για ένα ματς που το πέναλτυ είναι πεντακάθαρο, η Ξάνθη θα έπρεπε να είχε μείνει με 10 και η μόνη φάση που ουσιαστικά αδικήθηκε είναι ένα οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *