Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η ατάκα της εβδομάδας

Ο Τζόρβας έχει πληγεί από γαστρεντερίτιδα και κάτω απ τα δοκάρια του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την Σταντάρ κάθεται μετά από πολύ καιρό ο Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Τα λάθη διαδέχονται το ένα το άλλο και κάποια στιγμή ο φίλαθλος δεν άντεξε:

– Ρε δεν έβαζε τον Τζόρβα με μιά χέστρα δίπλα;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Europa League, ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Φενέρ-Σέλτικ σημειώσατε 2

Επεισόδιο 1ο: Φενέρμπαχτσε και Σέλτικ κληρώθηκαν στον ίδιο όμιλο του Europa League. Σκληροί και επικίνδυνοι Τούρκοι χούλιγκαν, απ’αυτούς που αν σε πετύχουν με ψευδώνυμο ή υπογραφή άλλης ομάδας, σε κάποιο σκοτεινό τσατ/φόρουμ/ποστ σε τρομοκρατούν μέχρι θανάτου να συνειδητοποιήσεις ότι χαράμισες δυο ώρες από τη ζωή σου για κάποιον που είναι λίγο πιο έξυπνος από ένα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σωστή σύνθεση της κυβέρνησης

Όπως κάθε φίλαθλος κατεβάζει δική του εντεκάδα για την ομάδα, έτσι και κάθε σωστός πολίτης προτείνει τη δική του κυβέρνηση. Το Σομπρέρο έχει σχέδιο για τη διάσωση της χώρας και παρουσιάζει το δικό του ιδανικό κυβερνητικό σχήμα: Υπουργός Οικονομίας: Ευάγγελος Μαρινάκης (δημοτικός σύμβουλος, εντερπρενούρ). Ο κ. Μαρινάκης με μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό, έχει στο ενεργητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Η ατάκα της εβδομάδας”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Αντε στο πρώτο γκολ έφταιγε. Στο 2ο και στο 3ο η άμυνα είχε κι αυτή τσιρλιπιπί?
    Όλως παραδόξως η ιστορία με τον Γκαλίνοβιτς είχε ξεκινήσει πάλι σε ματς Γιουρόπα Λιγκ, στο πρώτο ματς με τη Γαλατά. Κι εκεί γιούχες, επειδή ο Μαρίνος έστρωσε στον Ελάνο, επειδή ο Σαριέγκι έβαλε τη σπόντα κι επειδή έβγαλαν και τον Μπάρος τετ-α-τετ.
    Δηλαδή είναι καλύτερα ο τερματοφύλακας να τα τρώει ακίνητος όπως το πρώτο γκολ του Βούτσινιτς ή το φάουλ του Γκαρσία? Όχι τίποτα άλλο αλλά και το τετ-α-τετ του Μουσλίμοβιτς δεν το αποσώβησε ο Τζόρβας, αλλά θα’ταν και παράλογο να του ζητήσεις εκεί ευθύνες, ή όχι?

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Καλά τώρα
    Μη λέμε κι ότι θέλουμε
    Μόνο 3 φορές μέτρησα προχθές να κάνει μισή έξοδο και μετά να ξαναγυρίζει πίσω.
    Δεν είναι απλά … τσιρλιπιπής, μπερδεύει και όλη την άμυνα (αυτή που υπάρχει τέλος πάντων … )

  3. Ο/Η balkou λέει:

    Δηλαδή τα τετ-α-τετ βγαίνουν επειδή θυμάται ο Σαριέγκι ότι πίσω είναι ο Γκαλίνοβιτς και μπερδεύεται, ή επειδή δε θυμάται να μαρκάρει ως αμυντικός κι είναι μπερδε-γουέι γενικότερα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *