Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ω καιροί ω ήθη!

Σε κάποια άλλη στιγμή της ιστορίας, οι εμπνευστές αυτής της ιδέας θα δενόταν στο χώμα κάπου στο Γκράν Κάνιον, αλειμμένοι από πάνω ως κάτω με μέλι ώστε να μπορούν πιο εύκολα τα τεράστια μυρμήγκια της περιοχής να προσανατολιστούν. Στην εποχή της ισότητας και των γυναικών-διαιτητών, η παραπάνω αφίσα θεωρείται – και είναι αν αναλογιστούμε ότι ακόμα κι εμείς ασχολούμαστε μαζί της – επιτυχημένο μάρκετινγκ .

Κάθε ποδοσφαιρόφιλος που σέβεται τον εαυτό του πάντως, καλό θα είναι να έχει πάντα στο νου ότι κάθε φορά που ένας άντρας παρατάει έναν αγώνα Μουντιάλ για να συνοδέψει κάποια στο Sex and the city, μια μπάλα ποδοσφαίρου, κάπου στον κόσμο, σκάει ξαφνικά κάνοντας δυστυχισμένα μερικά φτωχά, μικρά παιδάκια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουντιάλ 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια αδικία, μια σφαλιάρα και ένα χαμένο Μουντιάλ

Το 2010 ο τελικός κυπέλλου Αγγλίας έκρυβε μια μεγάλη ιδιαιτερότητα. Μπορεί η Τσέλσι -που ήταν και το ακλόνητο φαβορί- να μην είχε να χωρίσει πολλά με την Πόρτσμουθ (εκτός της κούπας που κατέκτησαν τελικά οι μπλε), στο μυαλό του Κέβινς-Πρινς Μπόατενγκ όμως υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και μαζί τους αρκετά άσχημα συναισθήματα. Και δεν υπάρχει τίποτα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Ω καιροί ω ήθη!”

  1. Ο/Η versus λέει:

    Ρε ουστ..που θα δω κ sex and the city το ιδιο ισχυει κ για το sex in the city :P.Αλλα ποτε μη λες ποτε γτ μπορει να σπασει κ διαολος το ποδαρι του..:D

  2. Ο/Η Draculas λέει:

    Προφανως ειναι αμερικάνικη η αφίσα και γι’ αυτο δεν εχουν ξεσπάσει πορείες διαμαρτυρίας, πτώσεις κυβερνήσεων και αιματηρά επεισόδεια.

    Οι υγιείς ποδοσφαιροκαμμένοι όλου του κόσμου απαιτούμε την απόσυρσή της ΤΩΡΑ!

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Έχεις ένα δίκαιο για τις πτώσεις κυβερνήσεων.. 🙂

    Θα σε γελάσω πάντως για την προέλευση της αφίσας. Η ημερομηνία που λέει δεν βγάζει νόημα, γιατί απ’ όσο βλέπω στο IMDB στις περισσότερες χώρες έχει ήδη κάνει πρεμιέρα η ταινία.

    @versus, μακριά από εμάς.. Φτου, φτου. (Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, χάνει το Μουντιάλ ε; 😀 )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *