Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Παράγοντας τον νέο David Villa

Αν για τη διοίκηση της Βαλένθια η πώληση του Νταβίντ Βίγια στη Μπαρσελόνα ήταν ένα αναγκαίο κακό μπροστά στα τεράστια χρέη που μαστίζουν το σύλλογο, για τους φιλάθλους των «νυχτερίδων» είναι κάτι πολύ περισσότερο.

Είναι η αγωνία και ο προβληματισμός για το μέλλον της ομάδας την οποία έχουν συνηθίσει να βλέπουν σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα δεν θέλουν να την δουν να παρακμάζει.

Οι συζητήσεις πολλές αυτές τις ημέρες σχετικά με τον αντικαταστάτη του Αστουριάνου σούπερ σταρ, όμως η λύση φαίνεται πως θα προέλθει τελικά απ τα σπλάχνα της ομάδας, κάτι που συνήθως δίνει και τα ασφαλέστερα αποτελέσματα.

Ο λόγος για τον 16χρονο διεθνή με την Εθνική Ισπανίας κάτω των 17 ετών Paco Alcácer που φέτος μόλις μεταπήδησε απ τις μικρές ομάδες της Βαλένθια στην Β’ ομάδα και αυτές τις ημέρες διαπρέπει στο Λιχνενστάϊν με την Εθνική της χώρας του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο πιτσιρικάς έχει προλάβει να σκοράρει ήδη 4 γκολ σε δύο αγώνες «καρφώνοντας» μια φορά τη Γαλλία και πετυχαίνοντας χατ τρικ εναντίον της Ελβετίας.

Μπορεί το ρίσκο της χρησιμοποίησης του ως βασικού στην Primera Division να είναι μεγάλο, όμως ο Ουνάϊ Εμερί τον παρακολουθεί στενά εδώ και δύο χρόνια και δείχνει να τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Καμαρώστε τον (o αρχηγός με το νούμερο 9)

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ραφαέλ Μορένο Αρανθάρντι: Η «μικρή πάπια» του Μπιλμπάο

Το Μπιλμπάο είναι μια πόλη που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Εκτός της τεράστιας ιστορίας της Αθλέτικ και αυτών που πρεσβεύει για τη Χώρα των Βάσκων, όντας η τελευταία σύγχρονη -και επαγγελματική- ομάδα που στέκεται πιστή στις αξίες της -και αντιστέκεται- γεμίζοντας περηφάνια τους οπαδούς της, ο κόσμος της περιοχής λατρεύει το άθλημα ως […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ξενύχτια, γυναίκες και γκολ: Ο Ρομάριο στην Ολλανδία

Ήταν αρκετά μετά τα μεσάνυχτα όταν ένας Ολλανδός δημοσιογράφος άκουσε κάποιον να χτυπάει την πόρτα του δωματίου του ξενοδοχείου. Ο νεαρός ρεπόρτερ που κάλυπτε τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της Αϊντχόφεν πετάχτηκε έντρομος από το κρεβάτι και πλησίασε διστακτικά την πόρτα. Όταν την άνοιξε, μια έκπληξη τον περίμενε. Μπροστά του στεκόταν ο Ρομάριο, με ένα χαμόγελο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *