Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Συνταγή για την επιτυχία

Τι είναι αυτό που συνδέει την Σεβίλη, την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Ιντερ και τη Ρούμπιν Καζάν;

Μα φυσικά το γεγονός πως μόνο αυτές κατάφεραν να υποχρεώσουν τη Μπάρσα σε ήττα κατά τη διάρκεια της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Και η αξία της νίκης τους επιβραβεύτηκε στο τέλος με κάποιο τρόπαιο.

Η Ιντερ κατέκτησε το Champions League, η Ατλέτικο τη Europa League, η Σεβίλη το Copa del Rey και η Ρούμπιν Καζάν τη ρωσική Λίγκα.

Με μια μικρή παράφραση: η αξία του νικημένου δίνει τρόπαια στο νικητή!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα, Ιταλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

H Αθλέτικ μπορεί να πέσει, η φιλοσοφία της όμως δεν αλλάζει

Την προηγούμενη Πέμπτη στο Μπιλμπάο δεν ήταν προγραμματισμένο κανένα παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, χιλιάδες οπαδοί της Αθλέτικ βγήκαν από το σπίτι τους για χάρη της αγαπημένης τους ομάδας. Οι εκλογές είχαν προκηρυχθεί από τον Νοέμβριο, οι κάλπες είχαν στηθεί από τις προηγούμενες μέρες και οι πρώτες μικρές ουρές άρχισαν να σχηματίζονται από τις 9 το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μισό θέαμα, μισή τιμή;

Πριν μερικούς μήνες είχαμε ασχοληθεί με μερικές από τις χειρότερες θέσεις σε ποδοσφαιρικά γήπεδα. Επανερχόμαστε σε αυτό το θέμα με ένα νέο υποψήφιο νικητή, αυτή τη φορά το γήπεδο της Έσσεν. Το καινούριο μάλιστα γήπεδο της Έσσεν που εγκατέλειψε το παλιό της για να πάει σε ένα πιο σύγχρονο, το Στάδιον Έσσεν των 20.000 θεατών. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Συνταγή για την επιτυχία”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    για την Ιντερ και τη Σεβίλλη ήταν όντως σημαντικό ότι κέρδισαν την Μπάρτσα για την κατάκτηση του Τσάμπιονς η μια, του Κόπα ντελ Ρέυ η άλλη. Οι άλλες 2 είτε κέρδιζαν, είτε έχαναν, ήταν σε άσχετες διοργανώσεις και η νίκη δεν είχε άμεση επίπτωση, αν και αρκετά καλή η σύμπτωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *