Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Διαγαλαξιακή κόντρα!

Ο πυρετός του Μουντιάλ δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τις εταιρίες που ζούνε από τον αθλητισμό. Ο πόλεμος μεταξύ της Nike και της Adidas, κρατεί γερά, ενώ οι δύο κολοσσοί εκμεταλλεύονται όλο το οπλοστάσιο που τους παρέχει το τμήμα Μάρκεντιγκ. Και αν μέχρι τώρα ήταν μια μάχη διαγαλαξιακή λόγω…των αστεριών που πρωταγωνιστούσαν, η Adidas είπε να παίξει σε άλλο επίπεδο… γαλαξία καλύτερα. Όπως καταλαβαίνετε και από το όνομα μου, δεν είμαι ο πλέον αντικειμενικός για να ψηφίσω τον νικητή της κόντρας, αλλά θα το πω. ΝΑΙ ΡΕ Adidas!

Σε πρώτη φάση λοιπόν, έχουμε μια ποδοσφαιρική προσέγγιση των πραγμάτων, προερχόμενη από την χώρα που ακόμα λένε το ποδόσφαιρο, soccer. Ιδιαίτερη σκηνοθεσία, πολύ φαντασία, επίκληση στο συναίσθημα και το αποτέλεσμα:

Από την άλλη έχουμε μια πλήρης εκμετάλλευση της συμφωνίας της Adidas με τον υπερκόσμο που δημιούργησε ο Lucas, σε μια αναπαράσταση μια από τις πλέον cult στιγμές του Star Wars IV : A New Hope. Στην καντίνα του Moss Eisley.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια, Μουντιάλ 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Αφιέρωμα: Σπίκερ

Ο Μάικλ Όουεν σε πετυχημένη διαφήμιση του BT Sport, στου οποίου τις ποδοσφαιρικές περιγραφές θα συμμετέχει από φέτος. —– Εκεί που ο απλός σπίκερ (όχι Αλέκο Θεοφιλόπουλε, φυσικά δεν σε συμπεριλαμβάνω στον σωρό) βλέπει με, έκδηλη την αίσθηση της ρουτίνας, ένα ωραίο γκολ ο εκστασιασμένος Ray βλέπει ποίηση, μαγεία, μυθικές φιγούρες, νεράιδες, αστερόσκονη και χιλιάδες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εσύ πόσο μπορείς να παραμυθιάσεις τη γυναίκα σου;

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται και όλοι ξέρουμε ότι είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Κάθε νοήμων φίλαθλος θα θέλει να βρίσκεται εκεί για την εμπειρία. Η Χάινεκεν είχε μια αρκετά ωραία ιδέα (αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι στημένο) βάζοντας ζευγάρια που ψάχνουν να ψωνίσουν να ανακαλύψουν δυο κακόγουστες πανάκριβες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Διαγαλαξιακή κόντρα!”

  1. Ο/Η Buffy the duendes Slayer (AKA melios) λέει:

    Pepsi λέμε

    http://www.youtube.com/watch?v=AiB3683PztQ

    ΥΣ Blast from the past
    http://www.youtube.com/watch?v=2Mqh_Mh3fmM&feature=fvsr

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Καλά, της PEPSI (το οποίο έχουμε βάλει πριν λίγο καιρό) θυμίζει παιδική-ερασιτεχνική προσπάθεια μπροστά στην ιδέα/εκτέλεση των άλλων δυο.

    Πέπσι, ζιρο ποιντς.

  3. Ο/Η Buffy the duendes Slayer (AKA melios) λέει:

    φυσικά και το ξέρουμε ότι το βάλατε duendes…Δεν σας παίρνουμε τα πρωτεία…

    Εμείς αγαπάμε pepsi…Γιατί μας θυμίζει κάτι από Lion King η φάση και είμαστε ακόμα παιδιά 😛

    Τι να κάνουμε…

    ΥΣ (1) Με τους μασόνους τους ποδοσφαίρου AKA Adidas και NIKE δεν τα πάμε καλά…

    ΥΣ (2) Κάτσε να μας ψηφίσουν και οι γειτονικές χώρες και βλέπουμε…Και για το satteline έτσι λέγατε… 😛

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *