Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πίνου για να ξιχνώ του πόνου

Οσοι πίστεψαν πως ο Ροναλντίνιο θα τα βάψει μαύρα εξ αιτίας της μη κλήσης του από τον Ντούνγκα στην Εθνική Βραζιλίας για το μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, μάλλον δεν γνωρίζουν καθόλου καλά τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Ο Ρόνυ βρίσκεται στη Βραζιλία όπου απολαμβάνει τις διακοπές του αλλά όχι κοντά στην οικογένειά του. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Οι παπαράτσι τον συνέλαβαν έξω απ το ξενοδοχείο Ματζέστικ της Φλοριανάπολης, του πιο σικάτου παραθεριστικού θερέτρου της Βραζιλίας παρέα με δύο κυρίες αμφιβόλου ηθικής και … αισθητικής.

Η … «Φλορίπα» είναι συνώνυμο της νυχτερινής ζωής και ο τοπικός τύπος αναφέρει πως εδώ και δύο βράδια ο Ρόνυ με μια ναυλωμένη λιμουζίνα και υπό τη συνοδεία μπράβων ξεσαλώνει στην ντίσκο ‘El Divino Lounge’. Όπως αναφέρουν … δεικτικά οι εφημερίδες τα χασμουρητά του Ρόνυ δεν προέρχονταν απ το άχρωμο παιχνίδι των «καναρινιών» εναντίον της Βόρειας Κορέας, αλλά από το γεγονός πως πηγαίνει για ύπνο τα χαράματα, περίπου δηλαδή την ίδια ώρα που ο Ντούνγκα ξυπνάει τους διεθνείςτου για να ξεκινήσει την προπόνηση. Πράγμα που αποτελούσε πάντα μια μικρή βαρβαρότητα για το πιο αδικοχαμένο ίσως ταλέντο της τελευταίας δεκαετίας …

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, παγκόσμιο ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

«Ο Κρόιφ, σαμπάνιες, γυμνά κορίτσια, βουτιές» και το Μουντιάλ του 1978

Δεκέμβριος 1971. Ο 24χρονος Γιόχαν Κρόιφ κερδίζει την πρώτη από τις τρεις Χρυσές Μπάλες της καριέρας του φορώντας ένα σακάκι με κεντημένο ένα τεράστιο λογότυπο, κι από κάτω ένα παπούτσι, ώστε και οι αναλφάβητοι φίλοι του ποδοσφαίρου να μάθουν τι παπούτσια προτιμά. Τον συνοδεύουν το πρώτο του παιδάκι και η σύζυγός του, η τρομερή Ντάνι, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία και ο Μαραντόνα ο Θεός της”

Δυο αδέρφια απ’το “όμορφο Ροζάριο”, μια υπέρμετρη λατρεία – στα όρια της τρέλας – για τον μεγάλο Ντιέγκο και κάποιες εκδηλώσεις στις οποίες δεν θα ήθελες να βρεθείς και να πεις “για να πω την αλήθεια, εγώ νομίζω ότι ο Πελέ ήταν ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *