Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ιδέες προς τον κ. Πιλάβιο

1. Οι παίκτες φαίνονται…αφρόντιστοι. Ο εδώ και 15 χρόνια φροντιστής του ΠΑΟΚ, Γιασέρ φαίνεται αναγκαία προσθήκη στο τιμ της ομάδας, με ικανότητες μάλιστα πέρα των αρμοδιοτήτων του.

2. Λέγεται ότι ο Σάντος δεν μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα, αφού του λείπουν οι παρτίδες τάβλι με τον Κώστα Ιωσηφίδη. Για μια ακόμα φορά, ο κ. Πιλάβιος δεν θα χρειαστεί να ψάξει για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή αφού τυγχάνει να ανήκει στο προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ.

3. Σε περίπτωση απομάκρυνσης του Τεχνικού Διευθυντή της Εθνικής, Τάκη Φύσσα, ένας νέος εκκολαπτόμενος παράγοντας ονόματι Παντελής Κωνσταντινίδης προσλήφθηκε μόλις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

4. Αν τελικά η εθνική Ελλάδος δεν αποδώσει τα αναμενόμενα, μπορείτε να απευθυνθείτε στον καινούργιο βοηθό προπονητή σας, Ζήση Βρύζα. Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει έναν Ιταλό προπονητή, εγνωσμένης αξίας, ονόματι Μάριο Μπερέττα, που απολύθηκε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού από την προηγούμενη ομάδα του.

5. Φέτος προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε θέματα της αρμοδιότητας σας και όχι σε ορισμούς διαιτητών προς όφελος της αγαπημένης σας ομάδας.

Ένας φίλαθλος (;) της Εθνικής Ελλάδος.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εθνική Ελλάδας, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το εναλλακτικό κουΐζ του sombrero για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Φίλε αναγνώστη εάν έχεις βαρεθεί να απαντάς σε κουΐζ γνώσεων στα οποία το χάι σκορ σου είναι 1 στις 76 σωστές απαντήσεις, το σομπρέρο είναι για μια ακόμη φορά εδώ για σένα, για να σου προσφέρει το απόλυτο κουΐζ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο σημασία δεν έχει ο προορισμός-σωστή απάντηση, αλλά το ταξίδι. Άραξε λοιπόν, μην […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο μυαλό του Κλαούντιο Ρανιέρι και όχι μόνο

Είναι γνωστό ότι στο sombrero κάνουμε πρώτα απ’όλα ρεπορτάζ, αλλά αυτή τη φορά ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Υπερβαίνοντας τα καθιερωμένα, αυτή τη φορά μπήκαμε στο μυαλό 8 μεγάλων προσωπικοτήτων της εγχώριας και της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής και σας παρουσιάζουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις (ίσως όχι και τόσο) ενδόμυχες σκέψεις τους. Ξεκινάμε λοιπόν και ιδού: Ο επιτυχημένος Κλαούντιο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Ιδέες προς τον κ. Πιλάβιο”

  1. Ο/Η Elaith λέει:

    Πολύ σε πείραξε που έφυγαν…

    Δεν πειράζει, με Πάολο στον πάγκο θα τους ξεχάσεις
    😛

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Έτσι, αυτός ο κακός ο Βρύζας, που τόσο καιρό τι έφερε σ’αυτόν τον ΠΑΟΚ? Έναν κάποιον Μπερέτα, ενώ ο Παύλος ήταν εκεί, να, δίπλα του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *