Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Το χέρι

(AFP PHOTO / Juan Mabromata)

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στιγμιότυπο από κάποιο πόνημα του Τζον Κάρπεντερ, στο οποίο μάλιστα εύκολα διακρίνεις τη μισή ταινία: το, υποσυνείδητα, τρομακτικό σκηνικό με τα σύρματα, την κολασμένη ατμόσφαιρα σε κόκκινη απόχρωση στο φόντο, τα σημάδια του απροσδιόριστου “Thing” στο βάθος και το χέρι του πρωταγωνιστή στο προσκήνιο, με αδιευκρίνιστη όμως την… λεπτομέρεια αν από κάτω βρίσκεται, όπως θα όφειλε, το υπόλοιπο σώμα.

Δεν είναι.

Είναι απλά ένα, αξιοσημείωτο, τέλεια καδραρισμένο και καθόλου συνηθισμένο για ποδοσφαιρικό φωτορεπορτάζ, ‘κλικ’ από την κερκίδα των φανατικών οπαδών της Ιντεπεντιέντε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η φωτογραφία της εβδομάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο σκοτεινός Γκάρεθ Μπέιλ

Αν είσαι θαυμαστής του τελευταίου μεγάλου παραδοσιακού αριστερού χαφ, του ανθρώπου που ένα βράδυ ξεφτίλισε τον μεγάλο Μαικόν, τότε ο φωτογράφος Laurence Griffith, που κάλυπτε το προχθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ Λίντς και Τότεναμ, σου προσφέρει μια όμορφη, μινιμαλιστική αλλά ταυτόχρονα επιβλητική φωτογραφία, ιδανική για φόντο για την επιφάνεια εργασίας σου. (Εδώ σε μεγαλύτερο μέγεθος)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα βλέμματα

Το βλέμμα της απόγνωσης, το βλέμμα της επιβεβαίωσης, το βλέμμα της απογοήτευσης, τα βλέμματα της επερχόμενης χαράς. Όλα τα βλέμματα πάνω της. Η πορεία της ίσως αλλάξει όλη τους τη ζωή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *