Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Επιτέλους χαμογέλασε

Με την Μπόκα να πηγαίνει χάλια, τον ίδιο να αντιμετωπίζει τραυματισμούς και να μην τα πηγαίνει καλά με τον προπονητή του, ο πάντα αγέλαστος, βαριεστημένος Χουάν Ρομάν Ρικέλμε δεν περνάει την καλύτερη του περίοδο. Όλοι αναρωτιούνται αν είναι χαρούμενος και στην παρακάτω διαφήμιση γίνονται αρκετά πιεστικοί μέχρι να πάρουν την τετριμμένη απάντηση “Ο Ρικέλμε είναι χαρούμενος” (μια που ο Ρικέλμε μιλάει για τον εαυτό στο τρίτο πρόσωπο, όπως κάθε μικρός θεούλης επί γης πρέπει να κάνει).

Τελικά ο Ρικέλμε βρίσκει την χαρά σε ένα σακουλάκι πατατάκια και μια κόλα και μας κάνει τη χάρη να τον δούμε να χαμογελάει αλλά και να χορεύει (!!):

Την ίδια στιγμή ο Αντρεσίτο Ινιέστα το ρίχνει στα παγωτά για να γλυκαθεί μετά την ήττα στον τελικό του κυπέλλου:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Σομπρεροδιαγωνισμός Νο2: Εμείς γιορτάζουμε (ξανά), εσείς ντύνεστε (ξανά)

Μπορεί οι περισσότεροι από εσάς να ανακαλύψατε το Σομπρέρο χάρη στα social media, η ραχοκοκαλιά όμως όλης αυτής της προσπάθειας ήταν και παραμένει το μέρος στο οποίο ανεβαίνουν τα κείμενα μας, κοινώς το σάιτ στο οποίο βρίσκετε τώρα. Η μόδα των blogs μπορεί να έχει ξεφτίσει εδώ και αρκετό καιρό και αυτή η σελίδα να μοιάζει πλέον λίγο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Football Manager: Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι

Kennedy Bakircioglu, Tonton Zola Moukoko, Maxim Tsigalko, To Madeira, Kim Kallstrom. Αν όλα αυτά τα ονόματα σου λένε κάτι και αν αυτή η εικόνα σου δημιουργεί μια μικρή ταραχή τότε είναι δεδομένο ότι έχεις φάει εκατοντάδες αρκετές ώρες της ζωής σου παίζοντας Football Manager, formerly known as Championship Manager. Οπότε, είσαι σε κατάσταση να εκτιμήσεις […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Επιτέλους χαμογέλασε”

  1. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    Επιτέλους ο Ρομάν σκάει ένα χαμόγελο.Η μπόκα φέτος σέρνεται αλλά εκείνος δεν παύει να χαρίζει εξαιρετικής ομορφιάς γκολ στους φαν.Δυστυχώς θα απουσιάσει πάλι λόγω νέου τραυματισμού.κρίμα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *