Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Αλήθεια είναι, αλήθεια!!!

Αντιγράφω απ το gazzetta.gr και δεν σχολιάζω καθόλου. Είναι προφανές πως όλοι αυτοί που χλεύασαν την υπόθεση του πρίγκηπος ψάχνουν ήδη τρύπα να κρυφτούν.

Η υψηλότητά του, Πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Νασσέρ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ Σαούντ, γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1986 στι Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Έχει πτυχίο στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του, ο Πρίγκιπας κατέχει διάφορες εταιρείες που αφορούν τις κατασκευές, το ρίαλ εστέιτ και τη βιομηχανική ανάπτυξη του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας. Επίσης, επενδύει σε χώρες του Τρίτου Κόσμου στην Ασία και την Αφρική.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Στο μυαλό του Κλαούντιο Ρανιέρι και όχι μόνο

Είναι γνωστό ότι στο sombrero κάνουμε πρώτα απ’όλα ρεπορτάζ, αλλά αυτή τη φορά ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Υπερβαίνοντας τα καθιερωμένα, αυτή τη φορά μπήκαμε στο μυαλό 8 μεγάλων προσωπικοτήτων της εγχώριας και της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής και σας παρουσιάζουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις (ίσως όχι και τόσο) ενδόμυχες σκέψεις τους. Ξεκινάμε λοιπόν και ιδού: Ο επιτυχημένος Κλαούντιο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χορεύοντας στα χαλίκια

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ. Είναι δύσκολο έως απίθανο να βρεις έναν ημιεπαγγελματία ή ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που να μπορεί να μπει σε κάποιο γήπεδο και να διαλύσει διάσημους (και φτασμένους) ποδοσφαιριστές. Ίσως κάποτε -όταν το ποδόσφαιρο δεν ήταν γεμάτο παίκτες-αθλητές- να ήταν εφικτό. Στις μέρες μας δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Στο μπάσκετ έχουν υπάρξει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Αλήθεια είναι, αλήθεια!!!”

  1. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    αφού μιλάει για επενδύσεις σε χώρες του τρίτου κόσμου,είναι όλα αλήθεια!

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Μας κρεμάσανε κουδούνια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *