Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα

Η Μπολίβαρ είχε κερδίσει τη Σάντος με 2-1. Η Μπολίβαρ ταξίδεψε στην Βραζιλία με όνειρα για την μεγάλη πρόκριση. Η Μπολίβαρ πίστευε στην μεγάλη πρόκριση. Μετά έγινε αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=h3FqdduSw7I

(το τρίτο είναι μαγεία)

Η Ντεπορτίβο Κίτο είχε κερδίσει στο πρώτο ματς την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε με 4-1. Έκανε όνειρα για μια εύκολη πρόκριση. Στο κάτω κάτω, με 4-1 πώς να αποκλειστείς; Μετά έγινε αυτό:

Στον βραζιλιάνικο εμφύλιο η Ιντερνασιονάλ με το 0-0 του πρώτου αγώνα ήξερε ότι ήθελε ένα εκτός έδρας γκολ για να περάσει την Φλουμινένσε. Το έβαλε και έκανε το 0-1. Το όνειρο της πρόκρισης ήταν κοντά. Μετά έγινε αυτό:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η μοιραία πτήση μιας ομάδας

Είναι αρκετές οι ποδοσφαιρικές αεροπορικές τραγωδίες που έχουν μείνει στην ιστορία. Δεν ξέρω αν στατιστικά συμβαίνουν πιο συχνά σε ομάδες ποδοσφαίρου από άλλου είδους ομάδες ή απλά επειδή το ποδόσφαιρο είναι πιο δημοφιλές μας μένουν παραπάνω, αλλά αρκετές ομάδες του κόσμου έχουν δει να καταστρέφονται από αεροπορικά δυστυχήματα. Μια τέτοια περίπτωση συνέβη και το 1987 […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το κύπελλο που κράτησε έναν χρόνο και κάτι ψιλά

Το γκολ του παραπάνω βίντεο είναι συλλεκτικό για αρκετούς λόγους. Κατ’ αρχήν έκρινε έναν τίτλο. Η Ουρακάν κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Σούπερ Καπ της Αργεντινής με το γκολ του Πουτς (δεν θέλω σχόλια). ΟΚ θα μου πείτε, συγχαρητήρια, δεν μας κέρδισε ο πρόλογός σου, πρέπει να προσπαθήσεις παραπάνω. Σκεφτείτε λίγο όμως. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *