Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Βάλτε και κανένα πέναλτι

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει Euro και αγώνας της εθνικής μας (αλλά και της Ρωσίας) χωρίς τον κλασσικό live σχολιασμό μέσω του twitter. Ειδικά από την στιγμή που ο αγώνας είχε τόσα πολλά σημαντικά γεγονότα. Μερικά από τα σχόλια που προέκυψαν ακολουθούν στη συνέχεια:

  • Τον Χολέβα προλαβαίνουμε να τον ξανακάνουμε Γερμανό;
  • Ας ενημερώσει κάποιος τον διαιτητή ότι από το Euro το νόμισμα θέλουν να μας σουτάρουν, όχι από το Euro τη διοργάνωση.
  • Ο Χαλκιάς κάνει απέλπιδα προσπάθεια να αποδείξει στους Ευρωπαίους ότι δεν μπορούν οι άνθρωποι να δουλεύουν μετά από κάποια ηλικία.
  • Ο Μαλισιόβας είναι δίπλα στον Χαϊκάλη, αλλά κρατάει την μύτη του για να φαίνεται ότι είναι δίπλα στον πάγκο.
  • Αφού αυτοί έχουν Πολάνσκι, ο Σάντος έπρεπε να είχε πάρει Λάνθιμο.
  • Η αντίδραση της Ελληνικής άμυνας στη φάση του γκολ ήταν ελάχιστα πιο γρήγορη απ’την χθεσινή αντίδραση του Προκόπη του Παυλόπουλου.
  • (Με αφορμή τον Γκεμπρεσελασιέ) Σε λίγο θα μπει και ο Κίπκετερ για την Τσεχία.
  • Την στολή της Ρωσίας πρέπει να την έχει σχεδιάσει ο ίδιος ο Πούτιν.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Euro 2012, Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο μήνας του Ράμος

Άλλος ένας τελικός πέρασε στην ιστορία, άλλη μια βραδιά ποδοσφαιρικού χαβαλέ περνάει στο αρχείο μας, δίπλα στην περσινή αντίστοιχη νύχτα που ήταν γεμάτη Γερμανούς πρωταγωνιστές και την προπέρσινη που είχε και κάμποσους Άγγλους και την προπροπέρσινη που ήταν γεμάτη Πορτογάλους (και που βασικά δεν ήταν Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια, τα έχουμε ξαναπεί, πάνω απ’ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Να ζήσεις Φερνάντο και χρόνια πολλά…”

Ο Φερνάντο Σάντος, ο κατάλληλος άνθρωπος για την μετά-Ρεχάγκελ εθνική ομάδα, είχε μια μέρα πριν τα γενέθλια του και οι Έλληνες και Σλοβάκοι παίκτες φρόντισαν να του κάνουν δώρο την νίκη-σήμα κατατεθέν του: ένα ‘επαγγελματικό’ 1-0. Με τέτοιες εκτελέσεις κόρνερ η εθνική θα είχε τύχη μόνο αν στην Σλοβακία έπαιζε ο Σάμαρης. Στο ένα ο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8 σχόλια σχετικά με το “Βάλτε και κανένα πέναλτι”

  1. Ο/Η fobos2 λέει:

    Δύο πράγματα:

    1. Με βάση το σημείο που σταματάνε τα σχόλια για το Πολωνία-Ελλάδα (μπορεί να είπατε κι άλλα βέβαια, αλλά με τουίτερ και σχετικές π@π@ριές δεν ασχολούμαι), υποθέτω ότι μετά χαζέψατε με τη μπαλάρα που έπαιξαν οι μελλοντικοί πρωταθλητές.

    2. Δεν έχει Βερνίκο. Διαμαρτύρομαι!

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Επί τη ευκαιρία του πρωτόγονου Φόβου που δεν ασχολείται με τουίτερ να πω ότι η περιγραφή του αγώνα της Ελλάδας ήταν πολύ καλή (το είπαμε και στο τουίτερ 😛 ), σε αντίθεση με τις σημερινές τραγικές (ειδικά αυτή στον αγώνα της Ολλανδίας).

  3. Ο/Η panagos λέει:

    Λειπει ο αλεκος ρε γαμωτο,λειπει και πολυ μαλιστα…

    Αυριο σεφτελης βεβαια,θα αποζημιωθουν εστω και λιγο οι πιστοι…

  4. Ο/Η charlie λέει:

    Θέλουμε Αλέκο Θεοφιλόπουλο να μας λέει για τις κοΡΦαίες ομάδες και να μας προτρέπει να πάμε καμιά βόλτα ή να δούμε κάτι άλλο αν το ματς που περιγράφει είναι σούπα (όπως έκανε στο μουντιάλ)

  5. Ο/Η fobos2 λέει:

    Το μεγάλο Αλέκο προφανώς τον ήθελα κι εγώ, αλλά δεν τόλμησα να αναφέρω το όνομά Του (είναι αμαρτία). Γι’ αυτό αναφέρθηκα στη μόνη επίγεια φωνή που πλησιάζει έστω στο μεγαλείο Του.

    Όσο για την περιγραφή του αγώνα της Ολλανδίας χτες, κάποια στιγμή που είχε καθήσει και η γυναίκα μου δίπλα μου, αναρωτήθηκα φωναχτά “καλά, ποιος περιγράφει, τον κάμεραμαν βάλανε;”, μου λέει η γυναίκα μου σοβαρά “Ε αγάπη μου, μπορεί να μην είχανε λεφτά να στείλουν δημοσιογράφο. Κρίση…”

  6. Ο/Η Elaith λέει:

    Εμένα ο Μανόλο μου λείπει μόνο.

  7. Ο/Η makattacks λέει:

    Παιδιά συγγνώμη αλλά επειδή πραγματικά μ’ έχουν κουράσει οι έλληνες τηλεσχολιαστές, χίλιες φορές internet και χαμηλή ποιότητα εικόνας σε aljajjera, eurosport και espn και να σχολιάζουν ο Βενγκέρ κι ο Γκούλιτ κι όχι οι άσχετοι έλληνες ποδοσφαιριστές και προπονητές!

  8. Ο/Η Elaith λέει:

    Αν έχετε δορυφορική και ανάλογα με τι μοίρες βλέπετε, υπάρχουν ελεύθερα κανάλια που μεταδίδουν τους αγώνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *