Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Euro και μουσική

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5EVhiBGvVFc

Ένα από τα πιο αδιάφορα πράγματα κάθε μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης είναι το επίσημο τραγούδι της. Συνήθως πρόκειται για κομμάτια πλήρως ξενέρωτα που βαριέσαι να τα ακούς γιατί οι διοργανωτές τα παίζουν συνέχεια σε μια προσπάθεια να σου σπάσουν τα νεύρα. Αν εξαιρέσουμε το Final Countdown του Ευρωμπάσκετ του 1987 και το Φόρσα της θεάς Νέλλυ Φουρτάδο δεν μου έχουν μείνει και πολλά στην μνήμη. Το φετινό τραγούδι του Euro προέχεται από κάποια Oceana που προσωπικά δεν την ξέρω και έχει τον τίτλο “Ατελείωτο καλοκαίρι” που σίγουρα θα είναι αν το ακούσουμε το τραγούδι καμιά κατοσταριά φορές. Με το εμπνευσμένο ρεφραίν “οου, οου, οου, γιε, γιε γιε” το βίντεο είναι σχετικά συμπαθές κυρίως γιατί δείχνει διάφορες φάσεις από παλιά Euro ανάμεσα στις σκηνές από διάφορες στρουμπουλές χορεύτριες σε μπιτσόμπαρα.

Και αν αυτό δεν σας φαίνεται αρκετό, υπάρχουν και ομάδες που βγάζουν δικά τους τραγούδια. Ένα από τα χειρότερα είναι αυτό της Πορτογαλίας που είναι τόσο φριχτό ώστε δεν περιγράφεται. Είναι μια ιδέα της αντίντας στην οποία εμφανίζονται διάφορες περσόνες της χώρας και ποδοσφαιριστές όπως ο Κοεντράο, ο Νάνι, ο Μουτίνιο, ο Κουαρέσμα και ο Ποστίγκα με ένα ηχητικό αποτέλεσμα που αποτελεί ύβρη για τα αυτιά μας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Euro 2012

4 σχόλια σχετικά με το “Euro και μουσική”

  1. Ο/Η pgetsos λέει:

    πιο αθλιο, πεθαινεις…

  2. Ο/Η fobos2 λέει:

    Άσε τους να χαρούνε κι αυτοί λίγο. Τους είδα σε ένα φιλικό πριν μέρες και όταν έπαιζαν τον εθνικό τους ύμνο είχαν βάλει όλοι το χέρι στο στήθος και τραγουδούσαν. Άμα αρχίσαν από τα φιλικά τέτοια καραγκιοζιλίκια, δε βγάζουν ούτε τη φάση των ομίλων…

  3. Ο/Η panagos λέει:

    Eνω αμα δεν κανανε καραγκιοζιλικια,θα περναγανε τους ομιλους αερα…

  4. Ο/Η fobos2 λέει:

    Σωστά, αλλά εννοούσα ότι δεν θα την τελειώσουν καν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *