Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Με Τέρι στον αγωνιστικό χώρο δεν κερδίζεις Ευρωπαϊκό τελικό

Asterix

Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Μπάγερν-Τσέλσι, το πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν και το πρώτο ‘Πίτσα, μπύρα, καναπές‘ μας.

  • Ο Ζοσέ Μουρίνιο κάνει τα σκετσάκια του Γιώργου Μητσικώστα καλύτερα κι από τον Γιώργο Μητσικώστα!
  • Το Ριμπερί Vs Ντάντε με κατάλληλα ρούχα, όπλα, άλογα και σπιρούνια θα ήταν μια γαμάτη μονομαχία σε κάποιο σίκουελ του Τζάνγκο του Ταραντίνο.
  • Φερνάντο Τόρες να θυμάσαι, σε στήριζα ακόμα και τότε που έκανες κακές διαφημίσεις σε κομμωτήρια.
  • Είναι τέτοια η πολιορκία των Άγγλων από τους Γερμανούς που στο ημίχρονο ο Μουρίνιο θα βάλει στους παίκτες του κάποια ομιλία του Τσόρτσιλ.
  • Δεν χρειάζεται να ξέρεις να διαβάζεις χείλη ή την εθνικότητα του Ριμπερί για να καταλάβεις ότι αυτά που είπε στον Πεπ ήταν ‘Γαλλικά’.
  • Ακόμα κι αν πηδήξουν σ’ένα κόρνερ 20 ποδοσφαιριστές, ένα τάγμα πεζικού, ο Μπίρχοφ, 7 NBAers κι ο Χάρι Πότερ ο Ιβάνοβιτς θα πάρει την κεφαλιά.
  • Μετά το Batman Vs Superman θα βγει λογικά το Batman Vs Superman Vs Petr Cech.
  • Κάποια στιγμή θα πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να έχει κάποιον σένσορα το κασκέτο του Τσεχ και να τον κουνάνε με τηλεχειριστήριο.
  • Μια φορά φιλοτιμήθηκε ο Τζον ο Τέρι να μπει να παίξει μερικά λεπτά ενός τελικού για την εμπειρία και κινδυνεύει να χάσει η Τσέλσι την κούπα.

Ribery & Pep

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Πως είπαμε είναι το ‘πελάτες’ στα Ισπανικά;

10 σχόλια που προέκυψαν στο twitter μας από την παρακολούθηση του αγώνα Λεβάντε – Ολυμπιακός, που ξεκίνησε με ένα αθώο αστείο για το όνομα του Χοσέ Χολέμπας το οποίο και αποδείχτηκε προφητικό από μια οπτική την οποία δεν περιμέναμε. 29 κατασκευαστές λογοπαίγνιων στα αθλητικά ΜΜΕ παρακαλάνε απόψε για ένα γκολ Χολέμπας ώστε να γράψουν επιτέλους το “Έρωτας στα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο μήνας του Ράμος

Άλλος ένας τελικός πέρασε στην ιστορία, άλλη μια βραδιά ποδοσφαιρικού χαβαλέ περνάει στο αρχείο μας, δίπλα στην περσινή αντίστοιχη νύχτα που ήταν γεμάτη Γερμανούς πρωταγωνιστές και την προπέρσινη που είχε και κάμποσους Άγγλους και την προπροπέρσινη που ήταν γεμάτη Πορτογάλους (και που βασικά δεν ήταν Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια, τα έχουμε ξαναπεί, πάνω απ’ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *