Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι άντρες που παραμένουν παιδιά

http://www.youtube.com/watch?v=-BgL9eRUCm4

Πάντα είχα την εντύπωση ότι οι αθλητές που παίρνουν χρήματα που δεν θα δούμε ποτέ στη ζωή μας δεν ενδιαφέρονται για τους σπόνσορες που τα σκάνε. Με λίγα λόγια θεωρούσα πάντα ότι αν π.χ. μια εταιρεία με ποδοσφαιρικά παπούτσια με τακούνι και αυτοκόλλητο, φτιαγμένα από μπαμπού και λαδόκολλα έδινε τα κατάλληλα χρήματα ο μέσος υπερ-ποδοσφαιριστής δεν θα είχε πρόβλημα να τα φοράει και να τα διαφημίζει. Η αλήθεια φαίνεται όμως ότι δεν είναι αυτή και το παραπάνω βίντεο το αποδεικνύει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τσάμπι Αλόνσο ετοιμάζονται για μια ακόμα προπόνηση στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μια ακόμα βαρετή προπόνηση από τις χιλιάδες που κάνουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην καριέρα τους. Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα αγριεύουν και θυμίζουν συζήτηση σε τεχνολογικό φόρουμ για το αν είναι καλύτερο το Αντρόιντ από το iOS, αν οι πλάσμα έχουν καλύτερη εικόνα από τις LCD και πάει λέγοντας. Το βίντεο προφανώς δεν τους έχεις πιάσει εξ αρχής, αλλά τους βρίσκουμε στην μέση μιας κουβέντας που ξεκινάει με την ατάκα: “Πώς μπορείς να συγκρίνεις την Αντίντας με την Νάικ;” και ο διάλογος που ακολουθεί είναι ο εξής:

– Η Αντίντας είναι παρελθόν.
– Η Νάικ είναι για το μπάσκετ.
– Μπάσκετ; (επική στραβωμένη γκριμάτσα Κριστιάνο όταν το λέει) Αυτά τα παπούτσια είναι καλύτερα; Αυτά για τους… “τοπ” ποδοσφαιριστές; Είναι πλαστικά. Πλαστικά.
Η Νάικ είναι τρεις μέρες στο ποδόσφαιρο. Τρεις μέρες. Ρεάλ, Αντίντας, ιστορία. Η Αντίντας είναι 70 χρόνια. (εκπληκτική ζοχάδα Τσάμπι Αλόνσο που μιλάει σαν γνήσιο φαν-μπόι)

Κάπου εκεί χάνουμε τη συνέχεια (με τον Κριστιάνο να χειρονομεί έντονα), αλλά είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά θα συνέχισαν την κουβέντα στους σωστούς τόνους, όπως δυο άντρες που σέβονται τον εαυτό τους μαλώνουν πάντα για το τι είναι καλύτερο. Είτε είναι φτωχοί, είτε πλούσιοι, είτε διάσημοι, είτε άγνωστοι.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το αντίο της Ατλέτικο σε έναν θρύλο της

Ο θάνατος του Λουίς Αραγονές ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός για όλη την Ισπανία, αλλά πιο πολύ για τον σύλλογο στον οποίο είχε μεγαλουργήσει, την Ατλέτικο Μαδρίτης. Την ομάδα στην οποία έπαιξε 10 χρόνια ως επιθετικός, την ομάδα στην οποία ήταν προπονητής σε τέσσερις διαφορετικές θητείες. Το πρόσωπο του Δον Λουίς ήταν παρόν με ένα εντυπωσιακό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι φανέλες του Μουντιάλ 2018

Το Μουντιάλ είναι οι ομάδες, είναι οι παίκτες κι οι συγκινήσεις. Είναι όμως κι άλλα πράγματα. Είναι τα αυτοκόλλητα Panini για πολλούς, είναι το στοίχημα για άλλους, είναι και οι φανέλες των ομάδων για εμάς. Καταλαβαίνω ότι πολύς κόσμος δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις. Δεν θα ασχοληθεί με τις μάρκες, τις εταιρείες αθλητικών, τις […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *