Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι ομάδες του Μουντιάλ 2014: Αυστραλία

socceroos

3 λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να την υποστηρίξει:

  • Γιατί έχει βγάλει τον Νικ Κέιβ. Και τους AC/DC. Και τον Γουόρεν Έλις. Και τους INXS. Βασικά και μόνο ο Κέιβ θα αρκούσε.
  • Γιατί, χωρίς να το θέλει, έχει προσφέρει στο βιβλίο της ποδοσφαιρικής ιστορίας μια από τις καλύτερες σελίδες του, καταφέρνοντας να χάσει την πρόκριση στο Μουντιάλ του 1998 μέσα από τα χέρια της, σ’ ένα αξέχαστο παιχνίδι μπαράζ.
  • Γιατί οι καιροί είναι πολύ ζόρικοι και η ανεργία έχει χτυπήσει την πόρτα κάθε σπιτιού και πάντα υπάρχει κάποιος που έχει έναν γνωστό που έχει έναν συγγενή που έχει μεταναστεύσει στην Αυστραλία και λέει ότι εκεί υπάρχουν δουλειές για όλους, ανειδίκευτους, κουτσούς, βετεράνους ποδοσφαιριστές, χαζούς και ίσως το Μουντιάλ είναι μια καλή προπόνηση για να ξεκινήσει κανείς να συμπαθεί μια μελλοντική του πατρίδα.

3 λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να μην την υποστηρίξει:

  • Γιατί το παρατσούκλι της είναι ‘Socceroos’.
  • Γιατί είναι στον όμιλο με την Ισπανία, τη Χιλή και την Ολλανδία οπότε ακόμα κι αν θέλει κάποιος να την υποστηρίξει μέχρι να καταλάβει τι σύστημα παίζει θα έχει ήδη αποκλειστεί.
  • Γιατί σοβαρά τώρα, τι δουλειά έχει η Αυστραλία σε μια παγκόσμια διοργάνωση; Μιλάμε για ένα μέρος που είναι πιο κοντά στου Διαόλου τη μάνα απ’ ότι στον υπόλοιπο κόσμο. Ακόμα και αν δεχόταν η Γη επίθεση από εξωγήινους και όλες οι χώρες του κόσμου συγκαλούσαν έκτακτο συμβούλιο για να ψηφίσουν ποιος εκ των Γουίλ Σμιθ και Μπρους Γουίλις θα σώσει τον πλανήτη οργανώσουν την άμυνα τους, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα ξεχνούσαν να καλέσουν τους Αυστραλούς που θα υποδεχόταν την καταστροφή κάνοντας μπάνιο στις παραλίες με σκουφάκια του Άγιου Βασίλη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουντιάλ 2014: Οι ομάδες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι ομάδες του Μουντιάλ 2014: Χιλή

3 λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να την υποστηρίξει: Γιατί δεν είναι απλά ένα καλό σύνολο το οποίο υποστηρίζει κανείς για να φανεί εναλλακτικότερος του μέινστριμ εναλλακτικού που στηρίζει Ουρουγουάη, είναι ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη και να φτάσει πολύ ψηλά. Όσοι την έχουν αντιμετωπίσει λένε τα καλύτερα λόγια για το γρήγορο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι ομάδες του Μουντιάλ 2014: Γκάνα

3 λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να την υποστηρίξει: Γιατί έχει με διαφορά την πιο εντυπωσιακή και πολύχρωμη κερκίδα από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση, δίνοντας στο Μουντιάλ μια επιπλέον εξωτική νοστιμιά. Μια απλή αναζήτηση στο google images αρκεί για να γεμίσει η οθόνη σου με χρώματα που δεν μπορούσες ποτέ να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Οι ομάδες του Μουντιάλ 2014: Αυστραλία”

  1. Ο/Η a passer by λέει:

    χαχα κειμεναρες γραφεις keep it up

  2. Ο/Η fobos2 λέει:

    Ξεχνάς έναν ακόμα βασικό λόγο (εκτός του Cave) να την υποστηρίξεις: δε χρειάζεται να ανησυχούμε αν ο κόσμος θα τελειώσει αύριο — είναι ήδη αύριο στην Αυστραλία.

    -f2

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Και την Κάιλι Μινόγκ…

    Αλλά ναι δεν μπορώ να υποστηρίξω Αστραλία με τίποτα.

  4. Ο/Η Minas1970 λέει:

    Τζόνι Αναστασιάδης.

  5. Ο/Η Gia λέει:

    Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα η φράση “αυστραλό τεκνό” μου προκαλεί παβλοφικές αντιδράσεις.

    Το ιδανικό θα ήταν να έπαιζαν και μπάλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *