Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Σομπρεροπρογνωστικά Euro 2020+1 (Mε δώρα!)

Η συνήθεια που έγινε λατρεία, το παιχνίδι που μεγάλωσε εκατομμύρια χιλιάδες εκατοντάδες εμάς και μερικούς ακόμα γραφικούς σομπρερίστες, επιστρέφει και σαν τον παλιό, κλασικό θείο από την Αμερική, που ερχόταν μια φορά στα τέσσερα χρόνια, φέρνει και δώρα μαζί του. Αν και τον Ιούνιο θα απολαύσουμε δυο μεγάλες διοργανώσεις, διαλέξαμε να παίξουμε μόνο στο Euro γιατί ενδιαφέρει περισσότερους, γιατί δεν είναι σε απαγορευτικές για τον μέσο άνθρωπο ώρες και γιατί με τους Λατινοαμερικάνους δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος ότι θα παίξουν όντως το τουρνουά.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Πηγαίνετε σε αυτό εδώ το σάιτ. Κάνετε έναν λογαριασμό (αν είχατε κάνει σε παλιότερα παιχνίδια μας, ισχύει το ίδιο ακάουντ) ή αν βαριέστε, χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας στο Facebook ή στο Twitter. Επιλέγετε κάποιο ευφάνταστο όνομα και είστε έτοιμοι. Για να κοντραριστείτε με τους υπόλοιπους σομπρερίστας πηγαίνετε στα αριστερά της σελίδας, βρίσκετε το «Join Mini-League», βάζετε τον μαγικό αριθμό 131495 και μπαίνετε στο πρωταθληματάκι του Σομπρέρο.

Από εκεί και πέρα πηγαίνετε στη σελίδα του προφίλ σας, βάζετε τα προγνωστικά σας για κάθε αγώνα (υπάρχει δίπλα ακριβώς και επιλογή να δείτε τι έχουν προβλέψει οι υπόλοιποι για το ίδιο ματς) και πατάτε το ‘Save’ για να καταχωρηθούν. 3 βαθμοί για ακριβές σκορ, 1 βαθμός για σωστό αποτέλεσμα (1-2-Χ) και μπόνους αν το σκορ ή το αποτέλεσμα που προβλέψατε ήταν έκπληξη (αν το σκορ δηλαδή το είχε προβλέψει κάτω από το 5% και το αποτέλεσμα κάτω από το 20% των ανταγωνιστών σας).

Για κάθε απορία είμαστε εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους.

 

Ακόμα εδώ είστε ε;

Σιγά μη φεύγατε χωρίς να μάθετε ποια είναι τα δώρα.

Οι πρώτοι της τελικής βαθμολογίας θα κερδίσουν από μια αυθεντική φανέλα κάποιας ευρωπαϊκής ή λατινοαμερικάνικης ομάδας, προσφορά των καλών μας φίλων από τη Stoiximan. Μέσα στις επόμενες μέρες θα σας ενημερώσουμε για τα ονόματα των ομάδων αλλά ξεκαθαρίζουμε από τώρα πως δεν θα συμπεριλαμβάνονται οι μεγάλοι και πολύ γνωστοί σύλλογοι, οπότε προετοιμαστείτε να διεκδικήσετε μια φανέλα κάποιας μικρότερης, ίσως και λίγο γραφικής, ομάδας που θα προκαλέσει αρκετές ερωτήσεις “ποια ομάδα είναι αυτή ρε;” στο επόμενο 5Χ5 και μπόλικο θαυμασμό στο επόμενο πανελλήνιο συνέδριο χιπστεροποδοσφαιρόφιλων σε κάποιο ξερό γηπεδάκι στο Άστρος Κυνουρίας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Euro 2021, Τα παιδία παίζει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα ποδοσφαιράκια που αγαπήσαμε

Από τότε που βγήκαν τα πρώτα Ατάρι, αργότερα οι πρώτοι υπολογιστές και οι κονσόλες, το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να απέχει. Πιο πριν υπήρχε (και συνεχίζει να υπάρχει) το ξύλινο ποδοσφαιράκι. Αλλά ο άντρας (ή το αγόρι) λατρεύει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και λατρεύει το ποδόσφαιρο. Και όταν τα συνδυάσεις αυτά, του παίρνεις ένα κομμάτι από […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι φυλές του παιδικού ποδοσφαίρου

Όπου και αν έζησες, με όποιους και αν έζησες, αν έπαιζες ποδόσφαιρο μικρός σίγουρα έχεις γνωρίσει κι εσύ κάποιους αντιπροσώπους των παρακάτω κατηγοριών. Για λόγους συντομίας διαλέξαμε κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις και κόψαμε κάποιες στο τελικό μοντάζ. Σας παρουσιάζουμε τις φυλές του ποδοσφαίρου της αλάνας, του σχολείου, ακόμα και του 5Χ5 πολλές φορές. 1. Το περίπτερο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Σομπρεροπρογνωστικά Euro 2020+1 (Mε δώρα!)”

  1. Ο/Η Ferenc Fouskas λέει:

    Με τον τελικό να πλησιάζει, καταλήξαμε να έχουμε μεγαλύτερη αγωνία για τον Σομπρεροδιαγωνισμο παρά για το ίδιο το Euro. Η πρώτη θέση έχει κλειδώσει αλλά από κάτω γίνεται ο καμός!
    Πόσοι θα είναι τελικά οι τυχεροί;

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Οι 3 πρώτοι θα κερδίσουν σίγουρα φανέλα και κάνουμε μια προσπάθεια και για τον 4ο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *