Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πόσο καλά θυμάσαι το φινάλε σπουδαίων παικτών;

Με την πρώτη σέντρα των μεγάλων πρωταθλημάτων να απέχει ακόμα αρκετά, το ενδιαφέρον αναγκαστικά περιορίζεται στο μεταγραφικό παζάρι, τις ανανεώσεις, τις αποδεσμεύσεις και όλα τα συναφή. Αναμενόμενα, οι κινήσεις των μεγάλων ονομάτων τραβούν πάνω τους τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας, γι’αυτό φτιάξαμε ένα κουίζ για να τεστάρουμε τις γνώσεις μας πάνω στην καριέρα μερικών σπουδαίων παικτών του παρελθόντος.

Loading…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τα παιδία παίζει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Όταν ονειρεύεσαι τον παράδεισο

Μπορούν μερικές εικόνες από τις εξέδρες, να έχουν μεγαλύτερη δύναμη από ένα ντέρμπι; Ένα ντέρμπι για την έξοδο σε έναν μεγάλο θεσμό, με ένα γήπεδο να βράζει και δυο ομάδες που χωρίζουν μια ολόκληρη πόλη στα δύο; Πριν λίγους μήνες, Ράσινγκ και Ιντεπεντιέντε έπαιζαν στο στάδιο Ελ Σιλίντρο αγώνα πλέι-οφ για μια έξοδο στο Κόπα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πόσο καλά ξέρεις το El Clasico

Μία μέρα πριν το El Clasico προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο με ένα κουίζ γνώσεων για τον μεγάλο αγώνα. Ένα ποτ-πουρί ερωτήσεων στατιστικών, αλλά και… ποικίλης ύλης, με πρόσφατες και πιο παλιές ερωτήσεις. Ένας τρόπος να την πείτε στον κολλητό που το παίζει γνώστης ή σε άλλους συνταξιούχους στο καφενείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *